" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - У Чернігові ветерани Афганістану провели звітно-виборчу конференцію Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41256460 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Боевое Братство
Міністерство оборони
Урядовий портал
У Чернігові ветерани Афганістану провели звітно-виборчу конференцію Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image   У Чернігові відбулася звітно-виборча конференція обласного відділення Української Спілки ветеранів Афганістану (УСВА), у роботі якої взяли участь 60 делегатів з міст та районів області, а також члени родин загиблих в Афганістані.
   Конференція розпочалася із вшанування хвилиною мовчання пам'яті загиблих та зниклих безвісти побратимів.
   Потім учасники конференції заслухали звіт про роботу обласного відділення УСВА упродовж 2004-2009 років, а також звіт голови ревізійної комісії організації.
   Голова обласного відділення УСВА Олександр Соколов зазначив, що за звітний період організація зросла кількісно та структурно – з 6 до 22 районних та міських організацій. На сьогодні у лавах обласного відділення УСВА налічується понад 3400 жителів області.
  "Серед пріоритетних залишаються питання соціального захисту ветеранів Афганістану, психологічна та матеріальна підтримка сімей загиблих, увічнення пам'яті побратимів через встановлення пам'ятників та відкриття меморіальних дошок, виховна робота серед молоді", - наголосив Олександр Соколов.
  Водночас, він підкреслив, що й надалі потребують поліпшення житлових умов чимало родин ветеранів-"афганців". Так, житлова проблема на Чернігівщині є актуальною для 460 сімей. З 2000 року житлові умови вдалося поліпшити 300 родинам.
  Учасники конференції роботу обласного відділення УСВА за п'ять років визнали задовільною. Керівником обласного відділення організації переобрали Олександра Соколова, обрали правління організації, включивши до нього керівників усіх районних і міських осередків УСВА, та обрали делегатів на VI Звітно-виборчу конференцію УСВА, що пройде у Києві 24 жовтня.
  Олександр Соколов подякував побратимам за висловлену довіру. "Я знаю, що після сім'ї мене завжди підтримає військове братство і товариство, а відтак, разом можемо за все боротися і всього досягати", - сказав він.
  У роботі конференції також взяли участь голова УСВА Сергій Червонописький та голова Обласної ради ветеранів Анатолій Москаленко.
Прес-служба обласного відділення УСВА

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.