" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Путівки для ветеранів Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41237609 Відвідувачів
Урядовий портал
Міністерство оборони
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Укрінформ
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Путівки для ветеранів Надрукувати Надіслати електронною поштою
Директор Департаменту у справах людей похилого віку та соціальних послуг Мінпраці С. УСТИМЕНКO розглянув звернення СВЕЧІНСЬКOГO В. О. з м. Києва щодо забезпечення учасників війни та дітей війни санаторно-курортним лікуванням:
- Відповідно до Порядку забезпечення санаторно-курортними путівками деяких категорій громадян органами праці та соціального захисту населення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів від 22.02.2006 N 187, путівки до санаторіїв видаються інвалідам, ветеранам війни, особам, на яких поширюється чинність Закону "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту", згідно з встановленою чергою в органах праці та соціального захисту населення в міру надходження путівок, відповідно до медичних рекомендацій з урахуванням пільг, встановлених для конкретної категорії осіб. Учасники війни забезпечуються путівками на санаторно-курортне лікування один раз на два роки.
Ветерани війни забезпечуються санаторно-курортними путівками в санаторії, підпорядковані Мінпраці, а саме: "Перемога" (Київ), "Батьківщина" (Трускавець), "Салют" (Одеса), "Ветеран" (Алушта), "Слава" (Миргород), ім. Семашка (смт. Симеїз).
Також місцеві органи виконавчої влади (управління праці та соціального захисту населення районних державних адміністрацій) мають можливість придбати санаторно-курортні путівки для ветеранів війни за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг для ветеранів війни, до інших санаторіїв, розташованих по всій території України.
Для дітей війни пільги щодо безкоштовного санаторно-курортного лікування Законом "Про соціальний захист дітей війни" не передбачено.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.