" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Президент закликав ушанувати тих, кому в мирний час довелося брати участь у бойових діях Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41074149 Відвідувачів
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Укрінформ
Міністерство оборони
Президент закликав ушанувати тих, кому в мирний час довелося брати участь у бойових діях Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageПрезидент Віктор Ющенко закликав усіх своїх співвітчизників вшанувати тих українців, яким у мирний час випало брати участь у бойових діях за межами Батьківщини. Про це йдеться у його зверненні з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, повідомляє президентська прес-служба.
Наші воїни виконували свій ратний обов'язок у більш ніж тридцяти країнах світу, йдеться у зверненні. "Тисячі українських військовослужбовців свого часу пройшли через вогонь війни в Афганістані. Вона принесла нашому народові численні трагедії і біль утрат. Ми пам'ятаємо й завжди пам'ятатимемо про кожного полеглого співвітчизника", - підкреслив Президент.
Нині, відзначив Глава держави, незалежна й демократична Україна, послідовно обстоюючи принципи міжнародного права, дієво підтримує мир і стабільність у світі. Українські військові беруть участь у всіх найважливіших міжнародних миротворчих місіях. Своїм високим вишколом, мужністю і благородством вони заслужили визнання й повагу світової демократичної спільноти.
"Як Президент України і Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України висловлюю вдячність усім учасникам бойових дій на території інших країн за вірність присязі, доблесть і патріотизм", - підкреслив Віктор Ющенко.
Він подякував тим, хто сьогодні зберігає дух воїнського братерства, допомагає інвалідам, родинам загиблих. "Переконаний, що громадський рух ветеранів завжди буде знаходити підтримку з боку держави", - додав Президент.
Глава держави побажав усім міцного здоров'я, щастя, миру і добробуту.

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.