" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Мовою експонатів Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41238404 Відвідувачів
Міністерство оборони
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Укрінформ
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Мовою експонатів Надрукувати Надіслати електронною поштою
Школярі ж, яких запросили на відкриття музею, впевнені, що виконати військовий обов'язок перед державою — це почесно і цим має пишатися справжній чоловік. Вони приготували для воїнів-інтернаціоналістів концертну програму, а господарі пригостили дітей солодощами.
В Рівному міська організація ветеранів Афганістану нараховує більше 1200 членів. Як повідомив заступник Рівненського міського голови Сергій Васильчук, з нагоди 21-ї річниці виведення військ з Афганістану міська влада надала кожному ветерану грошову допомогу.
Відбулись зустрічі учасників бойових дій в Афганістані з військовослужбовцями військових частин Рівненського гарнізону та екскурсії до музею бойової слави 13-го армійського корпусу, де створена експозиція, що висвітлює участь наших військовослужбовців у локальних конфліктах.
Під час святкових заходів державною нагородою був відзначений командир 13-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України генерал-лейтенант Сергій Горошніков. Відповідно до Указу Президента України, за вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, мужність і самовідданість, виявлені під час виконання військового обов'язку, патріотичне виховання молоді йому було вручено орден Богдана Хмельницького II ступеня.
А старший офіцер оперативного відділу підполковник Віталій Данчук відповідно до наказу тимчасового виконувача обов'язків Міністра оборони України Валерія Іващенка отримав відзнаку Міністра
оборони України «Ветеран військової служби».
Сьогодні у військових частинах 13-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України служать 6 офіцерів, 3 сержанти служби за контрактом та 8 службовців Збройних Сил України, які є учасниками бойових дій в Афганістані.
Олександр Гайн
Львів
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.