" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - «Київська Весна» Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41047854 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Урядовий портал
Боевое Братство
Укрінформ
«Київська Весна» Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image6 та 7 березня, в приміщені ліцею будівництва та комунального господарства в Святошинському районі міста Києва, за підтримки Спілки ветеранів Афганістану Святошинського району міста Києва, був  проведений «Традиційний відкритий турнір зі стрільби з луку «Київська Весна» присвячений дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
В турнірі приймали участь спортсмени з міста Києва, областей України а також спортсмени із Білорусії та Молдови.
В святковій церемонії відкриття турніру приймали участь воїни Афганці міста Києва, зокрема член правління Київської міської спілки ветеранів Афганістану Гончаренко М.М., члени правління спілки ветеранів Афганістану Святошинського району в місті Києві; Сотніченко О.А., Измаіграїв С.А., Ковальчук В.М., директор ліцею Куришко А.К.
З привітальним словом до учасників змагань звернувся член правління спілки ветеранів Афганістану Святошинського району міста Києва
Сотніченко О.А., побажавши учасникам змагань безкомпромісної та чесної боротьби, а також закликав всіх присутніх в зали гостей та учасників змагань завжди пам’ятати тих людей якім прийшлось в мирний час пройти не легкий шлях війни, багато з яких не вернулись до своїх рідних домівок живими, велика частина вернулась інвалідами, і тим кому пощастило вернуться додому живими залишилися на все життя з  порушеною психікою.
Два дні безкомпромісної та запеклої боротьби збігли дуже швидко, були визначені переможці у всіх категоріях. Після цього була проведена церемонія нагородження переможців у всіх категоріях, в якій приймали участь воїни Афганці Святошинського району міста Києва. Під час святкового закриття змагань з словом вдячності за допомого в проведені змагань виступив Головний суддя змагань Пархоменко І.Л., він дуже високо оцінив допомогу в проведені турніру і висказав побажання  в подальшій співпраці зі Спілкою ветеранів Афганістану Святошинського району міста Києва.
В завершення церемонії всі призери змагань сфотографувалися з воїнами Афганцями під прапорами України та Спілки ветеранів Святошинського району міста Києва.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.