" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - США перетворять усі бойові гелікоптери на безпілотники Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41127508 Відвідувачів
Міністерство оборони
Укрінформ
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Боевое Братство
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
США перетворять усі бойові гелікоптери на безпілотники Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageАрмія США оприлюднила план розвитку на найближчі 25 років, повідомляє Defense News. Документ передбачає конвертацію існуючого парку авіаційної техніки Армії в безпілотні літальні апарати "з можливістю керування людиною". За оцінкою Командування Армії, конвертування існуючого вертолітного парку в БПЛА дозволить заощадити значні кошти.
За попередніми даними, що стоять на озброєнні Армії США авіапідрозділу вертольоти AH-64D Apache Longbow, CH-47F "Чинук і UH-60M Блекхок вже мають набір бортового обладнання, яке в майбутньому дозволить реалізувати на них систему дистанційного управління. При цьому американська компанія "Сікорський" вже займається розробкою безпілотної версії UH-60M, яка повинна здійснити перший політ до кінця 2010 року.
Згідно з вимогами Армії США, нові безпілотні апарати "повинні бути автономними настільки, наскільки можливо". Зокрема, вони повинні самостійно здійснювати польоти по заданому маршруту, а також здійснювати зліт та посадку в повністю автоматичному режимі. Втім, автономність не стосується тих безпілотників, які оснащені зброєю. Слід зазначити, що США зробили ставку на безпілотники в майбутніх війнах, вирішивши в найближчі 30 років збільшити число таких апаратів в чотири рази. На початку лютого 2010 Управління перспективних дослідницьких проектів (DARPA) Пентагону відкрило тендер на розробку безпілотного літального апарату, який в перспективі зможе замінити використовувані сьогодні штурмовики A-10 Thunderbolt II, а також винищувачі F/A-18 Hornet і F-16 Fighting Falcon .
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.