" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Тігіпко вніс у параламент законопроект про збільшення пенсійного віку військових Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41277954 Відвідувачів
Міністерство оборони
Боевое Братство
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Урядовий портал
Тігіпко вніс у параламент законопроект про збільшення пенсійного віку військових Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageКабінет міністрів України доручив профільним відомствам вивчити можливість замість пенсії за вислугу років для військовослужбовців ввести поняття пенсії за віком на пільгових умовах, яка нараховується тільки після досягнення військовослужбовцями пенсійного віку. Про це сказано в законопроекті Про внесення змін до деяких законів України з питань пенсійного забезпечення військовослужбовців та деяких інших осіб. Цей документ за підписом віце-прем'єр міністра Сергія Тігіпка адресовано для розгляду та подання пропозицій Міністерству оборони, Міністерству внутрішніх справ, МНС, Міністерству праці та соцполітики, Міністерству фінансів, Міністерству економіки, Пенсійному фонду і Міністерству юстиції.
Законопроект передбачає замість поняття пенсія за вислугу років ввести поняття пенсія за віком на пільгових умовах. Різниця між цими поняттями полягає в тому, що згідно з чинним законодавством, військовослужбовець має право отримувати пенсію вже після 20 років вислуги. Законопроектом пропонується встановити можливість отримання пенсії виключно після досягнення чоловіками-військовослужбовцями 55-річного віку, жінками-військовослужбовцями - 50-річного в разі, якщо вони мають на день звільнення зі служби вислугу 20 років і більше. Як повідомлялося, раніше голова парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко в ефірі Шустер live поставив під сумнів передвиборну обіцянку Президента Віктора Януковича про перехід до 2011 року на контрактну армію. "Гарантую на 400%, що перехід до 2011 року на контрактну армію, про що йшлося у програмі Віктора Федоровича, не відбудеться", - заявив Гриценко.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.