" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Свято Великої Перемоги на пагорбах Дніпра Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41152187 Відвідувачів
Боевое Братство
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Укрінформ
Свято Великої Перемоги на пагорбах Дніпра Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageЦього року 65-ту річницю Великої Перемоги в українській столиці було відзначено низкою яскравих та голосних подій. Велика робота, по організації святкових заходів була проведена організаторами Всеукраїнського героїко-патріотичного фестивалю "Ветерани - Молодь - Майбутнє", при особистій участі підрозділів Міністерства оборони, усіх силових міністерств і відомств України, Міністерства у справах сім’ї , молоді  та спорту, вищих навчальних закладів, військово-спортивних клубів, навчальних закладів Києва та області, Київською  міською   державною  адміністрацією  та Українською  Спілкою  ветеранів Афганістану ( воїнів-інтернаціоналістів).
У цей день у рамках фестивалю святкові заходи були проведені на території Меморіального комплексу "Національний музей історії  Великої Вітчизняної війни 1941-1945 рр." з вшануванням загиблих героїв, покладанням квітів до Вічного Вогню (Парк Слави), до Всеукраїнського  пам'ятника  воїнам – інтернаціоналістам.
Так само всі присутні  змогли насолодитися театралізованою виставою (лицарські бої, рукопашні бої), виступами оркестрів Збройних сил України та силових структур, святковим концертом.
Для ветеранів та відвідувачів заходу, організатори влаштували кінопоказ документальних героїко - патріотичних фільмів, виставку військової форми та одягу, виставку бойової техніки.
Учасників і гостей фестивалю  пригощали  справжньою солдатською кашею з встановлених на території музею  польових кухонь.
Прес-служба
Київської обласної
організації УСВА.

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.