" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Кабмін має намір відновити пансіонати і госпіталі для ветеранів Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41150190 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Укрінформ
Боевое Братство
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Кабмін має намір відновити пансіонати і госпіталі для ветеранів Надрукувати Надіслати електронною поштою
Кабінет Міністрів має намір капітально відремонтувати і переобладнати пансіонати та госпіталі для ветеранів війни до 2016 року. Про це сказав прем’єр-міністр України Микола Азаров 8 травня під час відвідування Київського пансіонату ветеранів праці.
«Уряд за 5 років обов’язково відновить усі пансіонати і госпіталі», - повідомив він.
Зокрема, прем’єр-міністр підкреслив, що за підтримки уряду буде відновлено Київський пансіонат ветеранів праці, яка підтримується в непоганому стані, але медичне обладнання і лікувальна база якого вимагає модернізації.
Окрім цього, він вручив 22 ветеранам війни, які знаходяться в пансіонаті, ювілейні медалі «65 років перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років».
Прем’єр-міністр відзначив, що Президент Віктор Янукович доручив уряду не обмежитися тільки святкуванням річниці перемоги у ВВВ, а по-особливому відзначити ветеранів протягом року, наповнити його конкретними справами, реальною увагою до ветеранів ВВВ та праці.
«Ми у величезному боргу перед ветеранами. Їм випала нелегка доля - витримати, пройти таку війну, витримати разом зі всім народом відновлення народного господарства», - відзначив Азаров.
За його словами, до дня перемоги виплачено матеріальну допомогу удвічі більшу, ніж минулого року.
Інваліди ВВВ протягом року отримають квартири, автомобілі.
Як повідомлялося, Янукович доручив міністрові охорони здоров’я Зиновію Митнику, голові Ради міністрів Криму Василю Джарти, главам обласних, Київської і Севастопольської міських державних адміністрацій відновити постійне функціонування в структурі лікарень, диспансерів, клінік науково-дослідних інститутів та інших установ охорони здоров’я палат для інвалідів і ветеранів Великої Вітчизняної війни.
Їм також доручено забезпечити особистий патронат над такими госпіталями, взяти під особливий контроль питання належного функціонування цих установ, приділити належну увагу поліпшенню їх матеріально-технічного стану і забезпеченню їх лікарськими засобами та виробами медичного призначення.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.