" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Малишевці отримають держзамовлення Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41124795 Відвідувачів
Укрінформ
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Боевое Братство
Міністерство оборони
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Малишевці отримають держзамовлення Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageДержавне підприємство «Завод імені Малишева» протягом кількох місяців отримає оборонне замовлення на суму 255 мільйонів гривень. Про це повідомив перший віце-прем`єр-міністр України Андрій КЛЮЄВ під час відвідування заводу у рамках робочої поїздки до Харкова.
Як повідомили УНІАН у прес-службі А.КЛЮЄВА, він зазначив, що на даний момент робота над затвердженням державного замовлення в оборонній сфері триває. «Зараз оборонним замовленням займаються, тому що Уряд тільки три місяці, як приступив до роботи. Я думаю, найближчим часом ми це питання вже вирішимо, принаймні, напрацювання вже є, готується проект Постанови Кабінету міністрів», - повідомив перший віце-прем`єр-міністр.
А.КЛЮЄВ також поінформував, що найближчим часом підприємство отримає 118 мільйонів гривень на модернізацію танка «Оплот».
Крім того, під час перебування на заводі А.КЛЮЄВ повідомив, що доручив міністру промислової політики найближчими днями погасити заборгованість із виплати зарплати на підприємстві. «По заводу ім. Малишева склалася непроста ситуація. На сьогодні майже всі борги із зарплати вже виплачені, але залишилося ще сім мільйонів. Я дав доручення міністру промислової політики - і в найближчі дні ці гроші будуть виплачені», - наголосив він.
У ході робочої поїздки до Харкова перший віце-прем’єр-міністр ознайомився з роботою ДП «Завод імені Малишева», де оглянув цехи №99 та №130 і поспілкувався з керівництвом підприємства та робітниками заводу. Під час ознайомлення з виставкою техніки, яку випускає підприємство, А.КЛЮЄВ оглянув два танки та два БТР, а також показовий виїзд бойової машини "Оплот".
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.