" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Морпіхи стрибнули сто разів Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41121071 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Боевое Братство
Міністерство оборони
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Морпіхи стрибнули сто разів Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВ рамках виконання програми стрибкової підготовки 80 морських піхотинців 1-го феодосійського окремого батальйону морської піхоти центру військ берегової оборони ВМС ЗС України виконали стрибки з парашутом. Слід зазначити, що стрибки здійснювалися на обмежений майданчик приземлення, що створювало додатковий елемент складності, але всі морські піхотинці із завданням впорались успішно. Як повідомив начальник повітрянодесантної служби центру військ берегової оборони Військово-Морських Сил ЗС України майор Олександр Єсін, стрибки здійснювалися на базі спортивного клубу “Пара-Крим” центру планерного спорту “Коктебель” з літака Ан-2.
– Разом із молодими морськими піхотинцями, які здійснили свій перший стрибок з парашутом, завдання виконали й їх досвідчені товариши: офіцери, прапорщики та військовослужбовці за контрактом. За один день було виконано 100 стрибків з парашутом з висоти 800 метрів, – сказав офіцер.
Майор Олександр Єсін також повідомив, що підготовка морських піхотинців до стрибків, яка включала в себе курс наземної підготовки та практичне виконання стрибків, а також дотримання правил безпеки, була організована на високому рівні.
– З військовослужбовцями була проведена початкова підготовка, в ході якої вивчалась матеріальна частина парашутних систем, їх поетапна укладка та наземне відпрацювання елементів стрибка на повітрянодесантному комплексі, – розповів майор Олександр Єсін. – Також під час підготовки воїнів десантно-штурмової роти до здійснення першого стрибка була організована відповідна робота офіцера-психолога.
Image
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.