" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Полігон гартує миротворців Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41074466 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Укрінформ
Міністерство оборони
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Полігон гартує миротворців Надрукувати Надіслати електронною поштою
На базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки, що на Львівщині, тривають спільні українсько-американські командно-штабні та тактичні навчання із залученням військ "Репід Трайдент-2010". У навчаннях беруть участь близько 1400 військовослужбовців збройних сил 16 країн, повідомляє Департамент преси та зв'язків із ЗМІ МО України.
Зокрема, підрозділи 30-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗС України, взвод повітряної кавалерії Війська Польського та піхотинці Національної гвардії штату Каліфорнія спільно відпрацювали здійснення пошукових дій та методи управління підрозділами під час нейтралізації незаконного озброєного формування, що переховувався у будівлі. Группа військовослужбовців Війська Польського продемонструвала практичні дії зі штурму та зачистки приміщення, після чого керівник заняття - командир роти 125-ї механізованої бригади Війська Польського капітан Себастьян Сурман підсумував дії своїх підлеглих та роз'яснив українським та американським колегам аспекти цієї операції.
На іншій ділянці військовослужбовці аеромобільного підрозділу опрацьовували дії з несення служби на контрольно-перепускному та спостережному пунктах, охорони важливого об'єкта в умовах загрози нападу незаконного озброєного формування.
Окрім цього, представники Військово-медичного клінічного центру Західного регіону МО України та військові медики зі складу груп країн-партнерів здійснили тренувальну евакуацію пораненого вертольотом Мі-8 до військового госпіталю.
Володимир СКОРОСТЕЦЬКИЙ
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.