" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Мировой парень – 2010 Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41241989 Відвідувачів
Боевое Братство
Орденские планки – ветеранам
Міністерство оборони
Укрінформ
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Мировой парень – 2010 Надрукувати Надіслати електронною поштою
27 вересня, у Російській Федерації триває II міжнародний конкурс військово-професійної майстерності військовослужбовців дружніх армій “Мировой парень – 2010”, у якому бере участь і українська військова делегація.
Заходи в рамках II міжнародного конкурсу військово-професійної майстерності військовослужбовців дружніх армій “Мировой парень – 2010” традиційно відбуваються у підмосковному навчальному центрі “Алабіно”, військових частинах Західного військового округу та центральних військових установах культури.
Урочиста церемонія відкриття змагань відбулася 26 вересня у підмосковному навчальному центрі “Алабіно”. Учасники конкурсу взяли участь у підйомі прапору та мітингу, а також пройшли урочистим маршем. Після цього вони поклали вінки до пам’ятника воїнам, загиблим при виконанні службового обов’язку.
За умовами конкурсу, команди країн-учасниць складаються з 4 осіб, у тому числі однієї жінки-військовослужбовця.
Для участі у конкурсі “Мировой парень – 2010” від Збройних Сил України було відібрано представників аеромобільних військ Сухопутних військ, Військово-Морських Сил Збройних Сил України та Військового інституту телекомунікацій та інформатизації Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут”.
До складу делегації, очолюваної офіцером відділу військово-патріотичного виховання, культури та традицій управління пропаганди та військово-патріотичного виховання Головного управління виховної та соціально-психологічної роботи Збройних Сил України підполковником Олександром Скрябіним, увійшли старший сержант Віктор Поліщак, старший солдат Володимир Ворчаков, старшина 2-ї статті Віктор Футурнюк  та солдат Марина Горпиніч.
Організатори заходу поставили собі за мету на підставі оцінки стану індивідуального вишколу учасників конкурсу виявити найбільш професійно підготовлених військовослужбовців служби за контрактом збройних сил держав-учасниць СНД. Крім того, під час перебування делегації Збройних Сил України у Москві військовослужбовці обміняються досвідом з організації та проведення змагань з військово-професійної майстерності серед військовослужбовців служби за контрактом.
Протягом п’яти діб представники Збройних Сил України разом з іншими учасниками конкурсу боротимуться за перемогу у таких номінаціях: військово-спортивний конкурс “Атлет” (передбачає виконання фізичних вправ для чоловіків на силу і силову витривалість, військово-прикладні навички; для військовослужбовців-жінок – на швидкість і спритність, силу і силову витривалість); “Профессионал” (“штурмова смуга”, снайперська стрільба, військово-медична підготовка та кидання гранат); “Эрудит” (знання військової історії); конкурс літературно-художнього та музично-танцювального напрямків “Кавалер” та “Сударыня” (для чоловіків та жінок відповідно).
Також для учасників конкурсу “Мировой парень – 2010” організована культурна програма. Зокрема, у вільний час військовослужбовці відвідають музеї і меморіальні комплекси російської столиці.
Урочисте нагородження переможців і гала-концерт відбудеться 30 вересня у Центральному академічному театрі Російської Армії.
Департамент преси та інформації МО
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.