" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - “Парад медалей” Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41266628 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Міністерство оборони
Урядовий портал
Боевое Братство
“Парад медалей” Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageДнями у базовому таборі 56-го окремого вертолітного загону Збройних Сил України Сил Місії ООН у Ліберії відбувся “Парад медалей”. 275 українських миротворців 13-ї ротації за благородну і шляхетну справу підтримання миру на африканському континенті урочисто нагородили медалями Організації Об’єднаних Націй “За службу миру”.
В урочистостях взяли участь спеціальний представник Генерального секретаря та координатора операцій Організації Об’єднаних Націй у Ліберії пані Елен Маргарет Лой, виконуючий обов’язки командувача силами Місії ООН генерал-майор Карл Модей, командир 56-го окремого вертолітного загону льотчик І-го класу полковник Андрій Когут, представники інших миротворчих контингентів, місцевих органів влади, військові спостерігачі та численні гості.
Вітаючи українських миротворців із знаменною подією, пані Елен Маргерет Лой щиро подякувала нашим військовослужбовцям за сумлінне виконання завдань за призначенням.
¬¬– Не кожний може по достоїнству оцінити ту роботу, що ви виконуєте, незважаючи на несприятливі погодні умови. Якби не ваш великий досвід польотів у складних умовах, чимало завдань Місії просто не були б виконані. Того ми шануємо вас і висловлюємо вдячність за те, що ви забезпечуєте можливість Місії працювати навіть у тих регіонах країни, які мають значні інфраструктурні і кліматичні труднощі, ¬– наголосила пані Елен Маргарет Лой. – Немає ніяких сумнівів, що ваша присутність і дії у Ліберії значною мірою сприяють зміцненню миру на всій території країни.
Пані Елен Маргарет Лой щиро подякувала командиру 56-го окремого вертолітного загону льотчику І-го класу полковнику Андрію Когуту за ефективне професійне і безпечне виконання польотних завдань українськими миротворцями.
У відповідь полковник Андрій Когут запевнив спеціального представника Генерального секретаря ООН у Ліберії та виконуючого обов’язки командувача силами Місії ООН, що особовий склад українського вертолітного загону і надалі буде гідно виконувати свою почесну і благородну місію поза межами Вітчизни, у складних, а нерідко й небезпечних екстремальних умовах, виявляючи при цьому високий професіоналізм, мужність та самовідданість.
Також на аеродромі, де проходив “Парад медалей”, високоповажним гостям було продемонстровано зразки авіаційної та військової техніки, які є на озброєнні у вертолітному загоні. Зокрема, гості ознайомилися з озброєнням вертольоту Мі-24-П та Мі-8 МТ, оглянули санітарний варіант вертольоту, спорядження пошуково-рятувальної і парашутно-десантної служби тощо. А потім військовослужбовці вертолітного загону під звуки козацького маршу продемонстрували присутнім стройовий вишкіл, пройшовши перед високоповажними гостями урочистим маршем.
Департамент преси та інформації МО
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.