" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Наші в Ліберії Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41182496 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Боевое Братство
Укрінформ
Наші в Ліберії Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Представниками Місії ООН у Ліберії проведено щомісячну вибіркову перевірку основного та допоміжного обладнання, майна самозабезпечення та умов проживання особового складу 56-го окремого вертолітного загону Збройних Сил України, який виконує миротворчі завдання на Африканському континенті.
Перевірка розпочалася з проведення брифінгу “Меморандум взаєморозуміння” з посадовими особами українського вертолітного загону. Після цього було вибірково перевірено 14 одиниць автомобілів та генераторів, кімнати особового складу, обладнання основних елементів засобів зв’язку та медичного госпіталю національного контингенту, тощо.
За словами заступника командира 56-го окремого вертолітного загону ЗС України з озброєння підполковника Миколи Шуригіна, представники Місії ООН у Ліберії, відповідальні за перевірку, залишилися задоволені її результатами, адже принципових зауважень в них не виникло.
– Наступна перевірка запланована на 25 лютого поточного року. Під час цього заходу перевірятиметься боєготовність загону, що включатиме перевірку всієї техніки, кожної одиниці генераторів, засобів зв’язку, автопарк, склади, тощо, – повідомив офіцер.
Як додав підполковник Микола Шуригін, перевірка здійснюватиметься згідно з регламентуючими документами Місії ООН, які визначають ступені придатності техніки загону, генераторів та озброєння. При цьому технічні засоби перевірятимуться з викладеними інструментами. Якщо техніка має спеціальне обладнання, перевірятиметься його працездатність. Огляд зброї здійснюватиметься у спеціально відведених для цього місцях.
Окрім цього, документами визначаються вимоги щодо перевірки транспортних засобів загону. Так, якщо транспортний засіб не вдається відремонтувати протягом доби, він вважається несправним. Справного озброєння загону повинно бути не менше 90 відсотків, в іншому разі підрозділ вважається не готовим до виконання своїх завдань.
Також представниками комісії перевірятимуться умови проживання особового складу миротворчого підрозділу.
Рапорти про перевірку будуть надіслані до головного офісу Місії ООН у Нью-Йорку.
Департамент преси та зв’язків із засобами масової інформації
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.