" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Навчання миротворців розпочато Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41176027 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Міністерство оборони
Боевое Братство
Навчання миротворців розпочато Надрукувати Надіслати електронною поштою
 На Полтавщині, у 179-му Об’єднаному навчально-тренувальному Центрі військ зв’язку Збройних Сил України розпочато підготовку чергової навчальної групи військовослужбовців до виконання миротворчих завдань.
До складу навчального взводу зв’язку увійшли 13 військовослужбовців зі з’єднань і військових частин 8-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України, які плануються до складу чергової ротації миротворчого контингенту у Косовому. Серед слухачів – троє офіцерів, чотири прапорщики та шестеро сержантів.
За словами заступника начальника Об’єднаного навчально-тренувального Центру військ зв’язку ЗС України з виховної роботи підполковника Юрія Кривоноса, протягом півторамісячного курсу навчання новоприбулі опановуватимуть усі необхідні теоретичні засади та практичні навички роботи за відповідними спеціальностями.
– Особливий акцент при цьому робитиметься на морально-психологічний аспект підготовки військовослужбовців та готовність виконання ними завдань в екстремальних умовах, – наголосив офіцер.
Окрім занять за фахом до навчального плану включені заняття з іноземної, гуманітарної, фізичної та інженерної підготовки. Не обійшли викладачі увагою і такий напрям, як вивчення норм міжнародного гуманітарного права, що значною мірою визначатиме якість виконання поставлених перед миротворцями завдань.
Навчальний план максимально адаптований як до професійних вимог щодо експлуатації сучасного обладнання та засобів зв’язку, так і до загальноосвітнього рівня курсантів. Доступність та диференційованість навчального матеріалу гарантує його повне та якісне засвоєння слухачами. Та і самі військовослужбовці налаштовані на сумлінне оволодіння знаннями. Тим більше, що серед них майже половина вже мають досвід виконання миротворчих завдань. Це – старші прапорщики Олег Попов та Віталій Лось, старший сержант служби за контрактом Іван Орищук, сержанти служби за контрактом Микола Барман, Андрій Файфор та молодший сержант служби за контрактом Сергій Трехлєбов.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.