" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Інспекція взаємодії Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41038158 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Укрінформ
Міністерство оборони
Боевое Братство
Орденские планки – ветеранам
Інспекція взаємодії Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Представники Місії ООН у Ліберії провели інспекційну перевірку основного та допоміжного обладнання, майна самозабезпечення та умов проживання особового складу 56-го окремого вертолітного загону ЗС України, що виконує миротворчі завдання у цій західноафриканській країні. Зокрема, під час інспекції, що проводиться кожні півроку, перевірено повну боєготовність загону, всю техніку, кожну одиницю генераторів, засобів зв’язку, автопарку, складів тощо.
— Під час перевірки інвентаризовано основне майно загону, — розповідає заступник командира нашого вертолітного загону з озброєння підполковник Микола Шуригін. — Також перевірено справність обладнання на предмет відповідності положень Меморандуму про взаємодію між ООН та Урядом України. Водночас перевірявся стан автомобільної, спеціальної та бронетанкової техніки.
У рамках заходу також визначався рівень тилового забезпечення: спорядження військовослужбовців, матеріально-технічної бази та обладнання, умов проживання та побуту українських миротворців. Як зазначив керівник інспекційної групи, особовий склад 56-го ОВЗ відповідально поставився до цієї перевірки, що дозволило позитивно оцінити готовність основного обладнання загону.
За результатами перевірки відзначено командира роти аеродромно-технічного забезпечення майора Миколу Клименка, начальника вузлу зв’язку та радіотехнічного забезпечення майора Юрія Тарановського та командира транспортного взводу лейтенанта Олександра Наконечного. При підготовці БРДМів до інспекційного огляду кращим став підрозділ взводу охорони на чолі з командиром взводу старшим прапорщиком Олександром Удовіченком. Також за старанність під час підготовки до інспекції відзначено підрозділи командира інженерного взводу капітана Сергія Мельникова та начальника відділення електропостачання прапорщика Ігоря Данилюка.
Вадим КОВАЛЬОВ
Ліберія
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.