" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Мрії збуваються Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41069475 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Боевое Братство
Урядовий портал
Укрінформ
Міністерство оборони
Мрії збуваються Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageЗ 10 березня в Івано-Франківську стартує соціальний проект «Мрії збуваються». Він розрахований для старшокласників, які на порозі вибору професії. Кожна дитина має свою мрію. Лише в одних вони збуваються, а в інших – ні. Чому це відбувається, чи треба прикладати максимум зусиль, аби бажання збувалися, чи все має бути невимушено? Що ж загалом треба зробити, щоб мрії збулися? Відповідь  на ці запитання дадуть відомі люди Прикарпаття. 
Для того, щоб надати старшокласникам стимул, віру в себе, а декому допомогти правильно обрати професію відомі люди  поділяться власною історією, своїм секретом успіху. Додому школярі отримають «домашнє завдання» – проявити свої таланти. Творитимуть вони у довільному жанрі. Прийматимуться мальовані, ліплені, вишиті, ковані, одним словом усі творчі доробки Івано-Франківських школярів. Перший етап проекту триватиме до літніх канікул і завершиться концертом. Там, під час аукціону, і відбудеться розпродаж творчих робіт школярів. На зібрані гроші будуть придбані необхідні речі для місцевого онкологічного диспансеру.
З гостями проекту наразі ведуться перемовини. Є намір охопити якомога більше професій. Це будуть письменники, художники, бізнесмени, юристи,  медики  і співаки тощо. Однозначно це будуть відомі люди Прикарпаття, у яких також мрії збулися.
Організатори – журналісти Олена Коновалова, Валерій Крет, Андрій Волик і Івано-Франківське міське  управління освіти та науки.

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.