" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Інформаційне повідомлення Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41164152 Відвідувачів
Міністерство оборони
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Укрінформ
Інформаційне повідомлення Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image8 квітня відбулося чергове засідання Правління Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) на якому вирішено низку організаційних питань.
Зокрема до складу Правління  ротовано Миколу Гончаренка, якого 23 жовтня 2010 року на VII звітно-виборній конференції Київської міської спілки ветеранів Афганістану обрано її головою. Зі складу Правління виведені колишні голови Держкомветеранів України і КМСВА  Ігор Плосконос і Костянтин Антощук.
На засіданні виступив перший заступник голови Державної служби у справах інвалідів та ветеранів України, член Правління Володимир Сіроштан, який дав пояснення Постанови Кабінету Міністрів України № 223 від 9 березня 2011 року «Про затвердження порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення житлом воїнів-інтернаціоналістів». Так, передбачається, що у цьому році усі інваліди І групи, з категорії "ветерани-інтернаціоналісти", які знаходяться на житловій черзі, отримають житло. Він проінформував про перші кроки діяльності Служби і УСВА у питаннях поліпшення соціального захисту ветеранів війни і сімей загиблих, про хід підготовки проведення у Києві 24 – 29 травня засідання Виконкому Всесвітньої федерації ветеранів, членом якої є УСВА, та XXII сесії Постійної комісії Федерації у європейських справах.
Розглянуті питання активізації пошукової роботи у літний період 2011 року, збору зразків  ДНК у близьких рідних безвісті зниклих, згідно програми розшуку, співпраці УСВА з Організацією ветеранів України, будівництво Храму «Усіх Святих Воїнів» у Києві, передплати у областях на газету «Третій тост»,.
Згідно попередніх рішень було надано зауваження про необхідність поліпшення роботи по створенню на місцях осередків «Агресивної всеукраїнської міжгалузевої профспілки учасників бойових дій та ветеранів військової служби», а також питання офіційного повернення свого політичного органу.
З усіх питань, які винесені на порядку денний було ухвалено Рішення Правління.
Прес-служба УСВА.

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.