" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Витяг з протоколу № 3 (33) засідання Правління УСВА (воїнів-інтернаціоналістів) Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41169468 Відвідувачів
Боевое Братство
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Укрінформ
Витяг з протоколу № 3 (33) засідання Правління УСВА (воїнів-інтернаціоналістів) Надрукувати Надіслати електронною поштою
Витяг з протоколу  № 3 (33)
засідання Правління Української Спілки ветеранів
Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)

8 квітня   2011 р.                                               
м. Київ.

Порядок денний.
1.   Про ротацію у складі Правління УСВА.
(інф. Червонописький С. В. )

2.  Про взаємодію УСВА з Державною службою з питань інвалідів та ветеранів України у сфері соціального захисту ветеранів та про хід підготовки проведення засідання Виконкому  Всесвітньої федерації ветеранів та ХХІІ сесії Постійної комісії Федерації у європейських справах.
(інф. Сіроштан В. Г. )

3. Про хід виконання територіальними організаціями Спілки програми по розшуку безвісти зниклих.
(інф. Міхнюк О .І )
4. Про активізацію пошукової роботи ВГО «Закінчимо війну» у літній період 2011 року.
(інф. Зубко Ю. Г.)
5. Про перехід на єдиний Статут УСВА організацій Одеської обласної спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).
(інф. Радукан П. П.)
6. Про результати фінансово-господарської діяльності УСВА у 2010 році та перспективи фінансування Спілки у 2011 році.
(інф. Богданов А .О.)
7. Різне.
     – про план розвитку та реалізацію проекту будівництва храмового комплексу «Всіх святих воїнів».
 (інф. Міхнюк О. І.)
    – про результати підписки на газету УСВА «Третій тост» у 2011 році.
(інф. Червонописький С. В.)
    – про стан виконавської дисципліни  в УСВА у 2010-2011 роках.
(інф. Бабенко А. В.)
    – про заходи по захисту соціально незахищених категорій населення України, які проводять всеукраїнські громадські організації.
                              (інф. Червонописький С. В.)

1. Про ротацію у складі Правління УСВА

УХВАЛИЛИ:
одноголосно
Вивести зі складу Правління УСВА Антощука К.В, і Плосконоса І.М. та ввести до складу  Правління Гончаренка М.М.

2. Про взаємодію УСВА з Державною службою з питань інвалідів та ветеранів України у сфері соціального захисту ветеранів та про хід підготовки проведення засідання Виконкому  Всесвітньої федерації ветеранів та ХХІІ сесії Постійної комісії Федерації у європейських справах.
УХВАЛИЛИ:
одноголосно
1. Інформацію першого заступника голови Державної служби з питань інвалідів та ветеранів України   Сіроштана В. Г. взяти до відома .
2. Звернутися до керівництва Державної служби з питань інвалідів та ветеранів України з проханням враховувати суспільну думку при розробках  проектів законів  і постанов КМУ з питань ветеранів та  інвалідів, для чого проводити спільні обговорення на засіданнях  Громадської  ради служби  та оприлюднювати проекти  в ЗМІ.
3. Доручити Сіроштану В. Г  довести дану інформацію  Правління  до керівництва Державної служби з питань інвалідів та  ветеранів України,  Кабінету Міністрів України.
 

3. Про хід виконання територіальними організаціями Спілки програми по розшуку безвісти зниклих

УХВАЛИЛИ:
одноголосно
1. Інформацію взяти до відома.
2.Вказати головам територіальних організацій УСВА на неприпустимість затягування створення єдиної бази ДНК безвісти зниклих.
3. У строк до 25 квітня 2011року  завершити роботу зі збору  ДНК матеріалів.
Відповідальні  - голови територіальних організацій УСВА.  Контроль за виконанням покласти на заступника голови УСВА Міхнюка  О. І.

4. Про активізацію пошукової роботи ВГО «Закінчимо війну» у літній період 2011 року.
УХВАЛИЛИ:
за – 25
проти – 1
(один);
1.Інформацію взяти до відома .
2.Продовжити практику проведення спільних регіональних заходів, що до увічнення пам’яті загиблих у Великій Вітчизняній війні.
3. Продовжити реєстрацію територіальних організацій  «Закінчимо війну».
4. Головам територіальних організацій надавати необхідну допомогу при реєстрації місцевих організацій ВГО «Закінчимо війну»

5. Про перехід на єдиний Статут УСВА організацій Одеської обласної     спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).
УХВАЛИЛИ:
одноголосно
1. Інформацію взяти до відома
2.Вказати голові Одеської обласної спілки   ветеранів    Афганістану  (воїнів-інтернаціоналістів)  Радукану П. П. на недостатню  роботу з переходу організацій УСВА Одеської  області на єдиний статут.
3.Всім головам територіальних організацій  УСВА проаналізувати статути місцевих  організацій, добитися щоб організації які мають у своїй назві «УСВА» діяли на єдиному статуті.
Відповідальні – голови територіальних організацій. Строк – до кінця 2011 р.
4. На черговому засіданні  Правління УСВА заслухати звіт голови Київської  міської спілки  ветеранів Афганістану  Гончаренка М. М. про роботу міської спілки  з  переходу районних і відомчих організацій міста на статут  УСВА.
 Відповідальний -  Гончаренко М. М.
5. Звернутися до голови Ревізійної комісії УСВА  Виноградова Ю. В. з проханням  про  проведення  перевірок статутів  територіальних організацій УСВА  на предмет  їх відповідності  Статуту  УСВА.

6. Про результати фінансово-господарської діяльності УСВА у 2010 році та перспективи фінансування Спілки у 2011 році.
УХВАЛИЛИ:
одноголосно
1. Інформацію взяти до відома.
2. Звіт про результати фінансово-господарської діяльності УСВА в 2010 році та  перспективи фінансування організації в 2011 році  затвердити.
3. У зв’язку з затвердженням на 2011 рік нового Порядку використання коштів, передбачених Постановою Кабінету Міністрів України від 02.03.2011р. № 175 Червонопиському С. В. та Богданову А. О. розглянути питання матеріального заохочення працівників центрального апарату Спілки.

7. Різне.





СЛУХАЛИ:
Інформацію священика – отця В’ячеслава Яковенка  «Про  план  розвитку і реалізацію проекту будівництва храмового комплексу «ВСІХ СВЯТИХ ВОЇНІВ».
УХВАЛИЛИ:
за – 23
проти – 2
утриматися –1
Заслухавши звернення Української Православної церкви,  Правління УСВА  постановляє:
– текст звернення розмістити на сайті УСВА та  у газеті «Третій Тост».
– В УСВА  є Всеукраїнський  Храм - Пам'ятник  «Церква Воскресіння Христова» але ми, як православні,  не маємо морального права не відреагувати на звернення Київської митрополії  Української Православної церкви щодо будівництва храмового комплексу «Всіх Святих Воїнів». Доручити Київській міській спілці ветеранів Афганістану  взяти під свій патронат будівництво  храмового комплексу «Всіх Святих Воїнів».
Для будівництва комплексу  голові Київської міської спілки УСВА Гончаренку М. М. організувати,  роз'яснювальну роботу з даного питання серед членів організації та інших ветеранських організацій, до складу яких входять УБД,  воїни запасу та у відставці.

Текст обращения:

1. Провозгласить 2011год в рамках УСВА «Годом возрождения духовности».
2. Разработать на местах план мероприятий по духовному окормлению воинов-интернационалистов с участием глав епархальных военных отделов и военного духовенства.
3. Сделать взаимные ссылки на сайтах УСВА и Храма.
4.6 мая на территории храма на максимально  возможном уровне провести  торжественное мероприятие по празднованию памяти покровителя  русского воинства великомученика  Георгия Победоносца и Дня Победы в Великой Отечественной войне.
СЛУХАЛИ:
Інформацію Голови УСВА Червонописького С. В. про результати підписки на газету УСВА «Третій тост» у 2011 році.
УХВАЛИЛИ:
одноголосно
1. Інформацію взяти до відома .
2. Всім головам територіальних організацій УСВА :
 – питання організації та  проведення передплати на 2011рік обговорити на найближчих засіданнях правлінь своїх організацій;
 – домогтися, щоб у всіх первинних організаціях була підшивка газети «Третій тост»;
 – проаналізувати можливості організацій забезпечення родин загиблих та  палат госпіталю «Лісова поляна»  річною підпискою газети «Третій тост».
Відповідальні – голови територіальних організацій УСВА.
СЛУХАЛИ:
Інформацію начальнику відділу   Бабенко А. В. «Про стан виконавської дисципліни  в УСВА у 2010-2011 роках».
УХВАЛИЛИ:
одноголосно
1. Інформацію взяти до відома.
2. Правління  УСВА відзначає, що в територіальних організаціях УСВА  не налагоджено  належному обсязі питання виконавської дисципліни, що свідчить  про те, що голови територіальних організацій  станом справ  в повному обсязі не володіють, відсутня плановість і конкретність  в організації роботи.
3. Головам територіальних організацій  УСВА на  чергових засіданнях  правлінь своїх організацій обговорити питання виконавської дисципліни.
Відповідальні – голови територіальних організацій УСВА .
4. Всім  головам територіальних організацій УСВА   до 1 травня 2011 року представити в організаційний  відділ УВСА матеріали по раніше висланим запитам.
Відповідальні – голови територіальних організацій УСВА.
СЛУХАЛИ:
Інформацію Голови УСВА Червонописького С. В. про заходи по захисту соціально незахищених категорій населення України, які проводять всеукраїнські громадські організації.
УХВАЛИЛИ:
за – 25
утриматися – 1
1. Членам УСВА  20 квітня в  заходах  які  проводить  організація «Ніхто крім нас» (пікетування Верховної Ради  України) участі не приймати.
2. Головам територіальних організацій УСВА які приймали  участь у пікетуванні обласних адміністрацій і  підписали  листи від ветеранських організацій на адресу Верховної Ради України,  запросити в ОДА  на них  відповіді і довести їх зміст до членів своїх організацій. Відповідальні – голови територіальних організацій.
3. Провести роз'яснювальну роботу серед членів Спілки  про діяльність   УСВА по відстоюванню та захисту інтересів учасників бойових дій  і членів родин загиблих. Відповідальні – голови територіальних організацій.
4. Заходи щодо пікетування   проводити виходячи з  реальних подій з попереднім обговоренням  вимог.

Голова УСВА
С. Червонописький.

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.