" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Росіяни обіцяють нове вундерваффе з 2015 - танк "Армада" Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40989126 Відвідувачів
Міністерство оборони
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Росіяни обіцяють нове вундерваффе з 2015 - танк "Армада" Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Росія в 2015 році прийме на озброєння новий основний бойовий танк під умовною назвою "Армада". Про це, як повідомляє "Інтерфакс", заявив генерал-лейтенант Юрій Коваленко, колишній перший заступник начальника головного автобронетанкового управління Міністерства оборони Росії. У перспективі новий танк стане основною бойовою одиницею у складі російських Сухопутних військ.
"З 2015 року в Збройних силах з'явиться новий основний танк, з принципово новими тактико-технічними характеристиками, з новим автоматом подачі боєприпасів, з поділом екіпажу, з виносом боєприпасів", - розповів Коваленко на засіданні "круглого столу", присвяченого ОБТ Т-90 . Крім того, в автоматі заряджання "Армади" знаходитимуться 32 снаряда різного призначення, а сам танк зможе вести вогонь у русі. За словами Коваленка, в машині будуть застосовані напрацювання ОБТ інших проектів, включаючи "Чорний орел". Інші технічні подробиці про перспективний танку Коваленко не уточнив.
У жовтні 2010 року газета "Червона Зірка" писала, що в Росії ведеться розробка "уніфікованої важкої платформи" шифру "Армата" (проект нового сімейства бронемашин для Сухопутних військ відомий саме в такому написанні), яка замінить технічно складний і економічно невигідний проект "Об'єкту 195 ", більше відомого, як Т-95. Передбачається, що "Армата" буде простіше і дешевше Т-95, проте успадкує цілий ряд його технологій. "Об'єкт-195" розроблявся в якості заміни російському основному бойовому танку Т-90. Цей ОБТ мав розташування екіпажу в ізольованому відділенні, нові системи спостереження та управління вогнем, інформаційно-керуючу систему, систему активного захисту і нові двигуни. Міністерство оборони Росії припинило фінансування проекту розробки Т-95 в 2010 році, пославшись на складність і дорожнечу машини.

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.