" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Професіонал завжди в пошані. Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41057476 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Міністерство оборони
Укрінформ
Урядовий портал
Боевое Братство
Професіонал завжди в пошані. Надрукувати Надіслати електронною поштою
Одним із пріоритетних напрямків діяльності Тренувальної Місії НАТО в Республіці Ірак є дорадча допомога у формуванні професійного сержантського корпусу Іракської армії. Значну частину цієї роботи виконують офіцери українського миротворчого персоналу. Нещодавно за активної участі українських спеціалістів на базі Регіонального тренувального центру Таджи завершився курс підготовки 44 сержантів інструкторів Сухопут них сил Іраку. Його програму розробляли підполковник Олександр Осьмирко, майори Денис Каменцев та Олександр Кирик.
Заняття проводилися за принципово новою схемою: 20 відсотків навчального часу відводилося на теорію і 80 — на практику. Після інтенсивної теоретичної частини занять слухачів розподіляли по групах, де кожен самостійно готував і проводив різноманітні заняття з аудиторією. За відгуками самих слухачів, такий підхід дозволяв добре вивчити предмет. З урахуванням позитивних результатів курсу застосована методика буде покладена в основу подальшої підготовки сержантів в Академії старшого сержантського складу — провідного профільного начального закладу Республіки Ірак, повідомляє Департамент преси та зв’язків із ЗМІ МО України.
Під час випуску слухачів командування школи сержантів відзначило високий професіоналізм українських військовослужбовців та подякувало їм за запровадження ефективних новацій у процес підготовки сержантів для Сухопутних сил Іраку.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.