" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Звернення до членів УСВА Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40984042 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Укрінформ
Урядовий портал
Звернення до членів УСВА Надрукувати Надіслати електронною поштою
 
Дорогі побратими!
     В Україну знову прийшов час великих потрясінь та розбрату. Гарячі голови провокують протистояння, яке може вилитись у трагедію національного масштабу, аж до втрати державності.
     Прикро, але масштабна колотнеча спровокована в той час, коли в Україні більш спокійно і ритмічно почала дихати економіка та з'явилася реальна перспектива системної підтримки соціальне незахищених наших з вами співвітчизників, і в першу чергу учасників бойових дій, інвалідів війни, сімей загиблих. Як ніколи раніше, за активної позиції наших представників у парламенті почалась ліквідація ветеранських „проріх" у законодавстві. Новим складом Уряду поновлено роботу Держкомітету ветеранів у більш вагомому статусі.
 
      То ж знову гинуть надії на те, що Україна почне динамічно розвиватись, а злиденне існування багатьох із нас, як і масова неповага влади до ветеранів війни, відійдуть у минуле.
     Вже стало зрозумілим, що підписавши Указ про дострокове припинення повноважень Верховної Ради, президент не тільки перевищив свої конституційні повноваження, але й цілеспрямовано спровокував лобове зіткнення політичних сил та громадське протистояння. І нічого несподіваного нема у його поведінці. До Віктора Ющенка у ветеранів свій рахунок, бо це за його керівництва Кабміном було майже до кінця знищено пільги, а за президентства зліквідовано не тільки ветеранський Комітет, але й затоптано повагу влади до ветеранів війни в цілому та до воїнів-інтернаціоналістів зокрема.
     У розгорнутої кампанії протистояння є і свої „ястреби". В першу чергу- це Юлія Тимошенко. І тут ми абсолютно переконані, що за янгольською зовнішністю сховані тільки особисті інтереси. Ще у свіжій пам'яті афганські багатотисячні протестні акції біля Кабінету Міністрів за часів воссідання у ньому цієї пані. Щось тоді зрушилось з місця на нашу користь? Аж нічого. Навпаки на зустрічах з нами говорилось улесливо одне, а на наступний день її ж рукою підписувалось принизливе протилежне. Хочемо ми цього знову?
То ж у нас нема вибору окрім підтримки тих конструктивних сил, які у значній своїй більшості об'єднуються навколо здорової частини Верховної Ради та Кабінету Міністрів. Нема часу на роздуми, як і реальних планів на вихід з кризи через вибори. Примирливе ж воркування так званої об'єднаної опозиції не більше ніж розкручувана на американські гроші технологія.
     В ситуації що склалася, своє вагоме слово повинна сказати наша організація. Бо у цьому перспектива не тільки покласти край подальшому ветеранському животінню, але й запобігти великій крові. Відповідні організаційні вказівки вже почали надходити нашим місцевим командирам. На Майдані з'явились наші намети. Біля Верховної Ради і Кабміну вже підняті прапори УСВА.
     Акцію „Попереджуємо. Разом ми - сила" - розпочато.
     06 квітня 2007 року                                                                                    Президія УСВА.
 
 


 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.