" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Час відроджувати духовність Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41169928 Відвідувачів
Боевое Братство
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Укрінформ
Час відроджувати духовність Надрукувати Надіслати електронною поштою
У складні часи живемо. Хтось поспіхом відкидає набуті попередніми поколіннями духовні цінності, хтось йде ще далі, швидко пристосовуючись до хижацьких законів вовчої зграї. За прикладами далеко ходити не треба. Згадаймо бодай осквернене святкування Дня Перемоги у Львові, розтрощені вандалами пам’ятники воїнам-інтернаціоналістам у Києві, Одесі…Що це? Новітня «мораль» чи примітивна бездуховність сучасних варварів?
Від того, які ми, чого і як добиваємося у житті, що прагнемо передати своїм дітям і онукам, залежить майбутнє кожної людини зокрема і всієї нашої країни. Воїни-інтернаціоналісти виховують молоде покоління на традиціях батьків і дідів, на власному прикладі мужності, патріотизму, самовідданості. Як врятувати й відродити духовність у суспільстві? Де той стрижень, який консолідує нас на шляху очищення? Свою відповідь на такі непрості питання дають у своєму зверненні до громадськості дубнівські «афганці».
Прес-служба УСВА

ЗВЕРНЕННЯ ДО ВЛАДИ, ЦЕРКОВ РІЗНИХ КОНФЕСІЙ, ЗАСОБІВ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ
Ми, воїни-«афганці» міста Дубно Рівненської області,глибоко занепокоєні занепадом духовності і моралі в нашому суспільстві, де все більше прогресує культ цинічності,жорстокості,жадоби, наживи. Ніби й немає війни, а всі ми знаходимось у якомусь страшному протистоянні. Зло все частіше перемагає добро,замість поваги і любові у багатьох з’являється зневага й ненависть. Особливо боляче бачити як потрапляє у тенета бездуховності,пияцтва,наркоманії та повязаних з ними інших бід  наша молодь, навіть підлітки і діти.
Вважаємо,що єдиним стрижнем,який консолідує суспільство на шляху очищення,є віра в Бога. Тут головну увагу треба приділити духовному і моральному вихованню підростаючого покоління - нашому майбутньому. Тому звертаемося  до влади,громадськості,церков різних конфесій,засобів масової інформації та всіх, кому не байдужа доля нашої багатостраждальної нації,до кожного українця з проханням підтримати такі наші ініціативи.
1.Переглянути зміст статті 35 Конституції України, де йдеться про відокремлення церкви і релігійних організацій від держави, а школи - від церкви, адже це суперечить нормі Конституції, де в останніх рядках йдеться, – про те, що все записане в Конституціїї вірно перед Богом, внутрішньою совістю,народом,поколіннями теперішніми і майбутніми. Ця стаття є каменем спотикання на шляху розвитку нашої держави. Це антикварна спадщина ідеологічної машини Комуністичної партії Радянського Союзу  - спадщина яка відібрала право у істинної церкви за допомогою зброї і провела розмежування в Конституції СРСР для того, щоб нав’язувати свою мораль і ідеологію. Треба повернути  право істинній,історичній Святій Церкві виконувати духовну місію моральності в нашій молодій державі. Місце моральності зараз порожне після розвалу СРСР, і ми вже 20 років живемо і будуємо державу без цього каменя, а камінь моральності і є міцним фундаментом держави,без якого не можливе існування.
А стаття 35 Конституції є каменем спотикання!
Не місце 35 ст. В Українській Конституції!
2.Запровадити вивченя Слова Божого у загальноосвітніх навчальних закладах із залученням до викладання  священиків різних конфесій, прописати закон на рівні Міністерства освіти,адже  освіта штампує аморальних висококваліфікованих спеціалістів різних рівнів і галузей, які далекі від Бога, втратили Страх Божий і безпощадно розкрадають людські гроші платників податків, що і породило корупцію та інші негативні явища.
Пропонуємо обговороти ці питання і опублікувати наше  звернення у засобах масової інформації для громадського обговорення.

Звернення затверджено рішенням Ради Дубенської міської організації Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.