" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Посилено соціальну допомогу Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41262038 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Міністерство оборони
Урядовий портал
Боевое Братство
Посилено соціальну допомогу Надрукувати Надіслати електронною поштою
Уряд ухвалив постанову, якою вніс зміни до Порядку призначення І виплати державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям. Принагідно нагадаємо, що парламентом прийнято Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо надання державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям та інвалідам».
Ним, зокрема, передбачено збільшення розміру рівня забезпечення прожиткового мінімуму для призначення допомоги для кожної дитини-інваліда, яка входить до складу малозабезпеченої сім'ї, з 10 до 20 відсотків. Водночас уточнюється перелік осіб, які входять до складу малозабезпеченої родини. Так, до складу сім'ї включено дітей, які навчаються за денною формою навчання у професійно-технічних, вищих навчальних закладах I- IV рівнів акредитації до досягнення двадцяти трьох років і не мають власних сімей, незалежно від місця проживання (перебування) або реєстрації.
У зв'язку з цими уточненнями у Законі Уряд І вніс необхідні зміни до Порядку призначення і виплати державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям. Як поінформували у прес-службі Міністерства соціальної політики, підвищення розміру рівня забезпечення прожиткового мінімуму для призначення допомоги з 10 до 20 відсотків потребуватиме у 2011 році додатково 270 тисяч гривень, які будуть виділені в межах видатків, врахованих у державному бюджеті на зазначені ЦІЛІ В сумі 1,6 мільярда гривень,
Інф. «НА»

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.