" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - ПАМ’ЯТЬ ЖИТИМЕ В НАШИХ СЕРЦЯХ Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41096506 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Боевое Братство
Урядовий портал
Міністерство оборони
ПАМ’ЯТЬ ЖИТИМЕ В НАШИХ СЕРЦЯХ Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image26 червня ц. р. у с. Грузятин Маневицького району Волинської області відбувся мітинг з нагоди відкриття меморіальної дошки в пам’ять загиблого воїна-«афганця» Михайла Мандзюка. Біля школи, в якій навчався Михайло, зібралось чимало односельчан, вчителів та учнів. Були присутні голова  Боровичівської сільської ради Тамара Мандзюк, перший заступник голови райдержадміністрації Анатолій Артишук,  воїни-інтернаціоналісти.
Право відкрити меморіальну дошку на будівлі школи було надано матері та брату загиблого Ганні Костянтинівні та Сергію Володимировичу Мандзюкам.
Слова вдячності матері Михайла за виховання чудового сина у своєму виступі висловив  перший заступник РДА  Анатолій Артишук, який відзначив, що відкриття цієї меморіальної дошки, пам’ятних знаків воїнам-афганцям в селах  Цміни ,  Гута Лісовська, відкритих 12 і 19 червня ц.р.,  є даниною пам’яті загиблим. Про трагічні наслідки Афганської війни, про нелегке життя воїнів-афганців у післявоєнний час (в цьому році на Волині  поховали  вже 17 чоловік)  говорили та дякували за небайдужість до їхніх  проблем воїни-афганці  - заступник голови обласної та голова районної організації Української спілки ветеранів Афганістану Юрій Мельник і Петро Карпюк.
На завершення мітингу вчителі  та учні школи прочитали віршовані рядки, заспівали пісні на афганську тематику. Пам’ять полеглого присутні вшанували хвилиною мовчання, після чого відвідали могилу  Михайла Мандзюка та поклали квіти.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.