" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Проти двох українських миротворців з Косова порушили справу за контрабанду цигарок Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41100569 Відвідувачів
Урядовий портал
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Проти двох українських миротворців з Косова порушили справу за контрабанду цигарок Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Головне управління військових прокуратур Генеральної прокуратури України 14 липня порушило кримінальну справу проти заступника командира українського миротворчого контингенту в Косово підполковника Н. і старшого солдата Г., які в квітні самовільно залишили район патрулювання і виїхали в Македонію, передає "Інтерфакс-Україна".
Як повідомляє відділ зв'язків зі ЗМІ Генпрокуратури в п'ятницю, в Македонії миротворці закупили близько 5 тис пачок цигарок з метою контрабанди у Болгарію.
Українських військовослужбовців, які скористалися службовим транспортом і незаконно перевозили через митний кордон сигарети, затримали правоохоронці Болгарії.
Справу порушено за ч.1 ст.423 Кримінального кодексу України (зловживання військовою службовою особою владою або службовим становищем).
Прикордонники Котовського загону Одеської області затримали велику партію контрабандних цигарок і спирту. У ніч проти 5 жовтня прикордонники зупинили на трасі за три кілометри від села Фрунзівка мікроавтобус "Фіат Дукато", яким керував громадянин України. При обшуку в автомобілі правоохоронці виявили 70 ящиків з 35 тисячами пачок цигарок молдовського та російського маркування без акцизних марок, серед яких були такі незвичайні назви, як "Донський тютюн", "Балтійські", "Прима пітерська", "Ленінград", "Маршал" і "Армада". Крім того, в машині виявили три 200-літрові бочки зі спиртом.
Рік тому на Закарпатті затримали рекордну партію контрабандних цигарок на суму майже 4 млн грн.

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.