" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Підсумки за перше півріччя: що зроблено Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41099414 Відвідувачів
Урядовий портал
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Підсумки за перше півріччя: що зроблено Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageСаме про це йшлося на першому розширеному засіданні колегії Державної служби з питань інвалідів та ветеранів України, яке відбулося 28 липня 2011 року в столичному Палаці ветеранів. Окрім керівництва і членів колегії Служби на засідання були запрошені та взяли участь у роботі представники державних органів влади, громадських організацій. Зокрема, начальник Головного управління та соціального захисту населення Київської обласної державної адміністрації Мартинюк Л.О., заступник директора департаменту надання соціальних послуг Міністерства соціальної політики України Кисляк І.О., начальник управління організації надання соціальних послуг Державного центру зайнятості Сташенко О.П., співголови Громадської ради при Державній службі з питань інвалідів та ветеранів України Палій В.М. і Назаренко В.В. Вів розширене засідання колегії Голова Служби Маслаков В.О.
На обговорення виносилися три питання: власне підсумки роботи Служби за перше півріччя та ухвалення Плану на друге півріччя 2011 року, результати проведення моніторингу рівня доступності для людей з інвалідністю до об’єктів соціальної інфраструктури та завдання щодо удосконалення цієї роботи відповідно до вимог Кабміну і стан виконавської дисципліни та заходи щодо якісного відпрацювання службових документів.    По першому питанню доповідав заступник Голови Служби Заражевський С.І., по другому – директор департаменту по роботі з інвалідами та ветеранами Устименко С.М. і по третьому – начальник управління документального забезпечення та адміністративної роботи. Відбулося зацікавлене обговорення цих питань учасниками засідання, сформовані  змістовні рішення, які ще будуть доопрацьовані з урахуванням всіх зауважень та протягом наступного тижня виставлені на сайті Служби.
На знімках: під час розширеного засідання колегії Служби.

Прес-служба
Державної служби з питань
/інвалідів та ветеранів України
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.