" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Військово-патріотичне виховання Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41152756 Відвідувачів
Боевое Братство
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Укрінформ
Військово-патріотичне виховання Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageОднією із складових системи національного виховання є військово-патріотичне виховання. Воно покликане спонукати юнаків до фізичного самовдосконалення з метою якісної їх підготовки до захисту Батьківщини, до служби в лавах армії України.
З 3 по 5 вересня 2011 року Українським Cоюзом ветеранів Афганістану були організовані та проведені VIII Всеукраїнські змагання з рукопашного бою серед вихованців оборонно-спортивних, патріотичних клубів та об'єднань «Соколята України». Чемпіонат проходив на березі Чорного моря в мальовничому куточку Одещини,- місті Кароліна-Бугаз.
Серед учасників десяти команд були представники із Житомира, Черкас, Луганщини, Донеччини, Хмельницького, Чернігова та Кіровоградщини. Нашу область на Чемпіонаті представляли 15 спортсменів, п'ятеро з яких є вихованцями первинного осередку Знам'янського міського спортивно-технічного клубу Товариства сприяння обороні України клубу "Пітфайтер".
Золотою медаллю та почесною грамотою за зайняте І місце в своїй ваговій категорії були нагороджені вихованці цього клубу Колебіденко Богдан та Шматковський Богдан. Срібну медаль за зайняте II місце виборов Григорян Арман.
Особливо почесним було отримати такі високі нагороди з рук людини, яка є справжнім прикладом мужності, - учасника трьох воєн (Великої Вітчизняної війни, війни в Афганістані та Чехословаччині) генерала-лейтенанта Горєлова Лева Миколайовича. Зі словами батьківської настанови звернувся він до учасників змагань, привітав переможців та побажав підкорити нові вершини на стежинці слави.
Звичайно, за такими високими перемогами стоять щоденні тренування під керівництвом талановитого наставника тренера Слуцького Олексія Анатолійовича. Адже в цих перемогах є й частинка його душі та майстерності.
Зі словами щирої подяки звертаються учасники нашої команди і до людини, яка є організатором, безпосереднім учасником поїздки та першим порадником під час змагань - директора Знам'янського міського спортивно-технічного клубу Товариства сприяння обороні України Колебіденка Володимира Олександровича.
Іваненко І.І.
Заступник директора
з навчальної роботи
Знам'янського МСТК ТСОУ
Image
Image
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.