" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Близько 300 пільговиків пікетують Львівську ОДА проти скорочення їхніх пенсій та соцвиплат Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41015357 Відвідувачів
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Укрінформ
Близько 300 пільговиків пікетують Львівську ОДА проти скорочення їхніх пенсій та соцвиплат Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageУ Львові вимагають відставки Кабміну через скорочення пільг
Сьогодні під Львівською ОДА розпочався пікет пільгових категорій громадян проти зменшення їхніх пенсій та соціальних виплат. Про це з місця подій повідомляє кореспондент Вголосу.
Серед мітингувальників  чорнобильці, «афганці», пенсіонери, інваліди, ветерани і діти війни. Вони вимагають скасувати проект закону України № 9127, прийнятий у першому читанні у Верховної Ради де Кабінет Міністрів України може самостійно встановлювати розмір виплат пільговикам.
Мітингуючи вийшли під стіни Львівської ОДА з гаслами „Геть брудні руки від ветеранських копійок”, „Не дозволимо урядові порушувати закон і Конституцію”, „Депутатські пільги – ветеранам”.
Голова Львівської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Михайло Магеровський наголосив, що ця протестна акція може перерости у  безстрокову акцію, якщо вимоги пільговиків ігноруватимуть.
Голова Львівської обласної організації „Союз Чорнобиль України” Всеволод Смеречинський підкреслив, що мінімальну пенсію інвалідам І групи хочуть скоротити з 1680 до 1200 гривень. У інвалідів ІІ групи заберуть 380, а в ІІІ групи – відповідно 350 гривень.
Голова бюджетної комісії Львівської обласної ради Ярослав Качмарик вийшов до мітингуючи і запевнив їх, що облрада підтримує їхній протест. Він додав, що Львівська обласна рада розгляне проект резолюції пікетувальників на сесії.

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.