" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Підписання Меморандуму у Тернопільській області Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41104848 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Урядовий портал
Міністерство оборони
Підписання Меморандуму у Тернопільській області Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Image     30 грудня 2011 року відбулося підписання Меморандуму про співробітництво і взаємодію між Тернопільською облдержадміністрацією та Тернопільською обласною організацією УСВА.
      Документ підписали голова облдержадміністрації Валентин Антонович Хоптян і голова Тернопільської обласної організації УСВА Сергій Євгенович Лісовий в присутності заступника голови облдержадміністрації Петра Володимировича Гоча, начальника головного управління з питань внутрішньої політики ОДА Ігора Володимировича Кульчицького, членів правління обласної організації УСВА та представників засобів масової інформації.
      Відповідно до підписаного Меморандуму Тернопільська обласна державна адміністрація бере на себе такі зобов’язання: збільшення фінансової підтримки статутної діяльності Спілки відповідно до обласної соціальної програми «Ветеран» на 2010-2015 роки, забезпечення додаткових виплат у сумі 300 грн. щомісячно з місцевого бюджету кожному члену сім’ї загиблих, стовідсоткове звільнення від оплати за житлово-комунальні послуги всіх членів сімей загиблих, проводити щорічну безоплатну диспансеризацію всіх категорій ветеранів війни в Афганістані, членів сімей загиблих та померлих і за її результатами забезпечувати лікування та оздоровлення у лікувально-профілактичних закладах області. Забезпечувати постійний контроль питань щодо медичного обслуговування та медикаментозного Imageзабезпечення, дотримання належного стану функціонування палат ветеранів війни у всіх лікувально-профілактичних закладах області. Профінансувати будівництво пам’ятників полеглих воїнів-«афганців» в трьох районних центрах області, де виділені земельні ділянки, забезпечити належний стан утримання могил, військових поховань, пам’ятників, обелісків, меморіальних дошок та інших пам’ятних місць, пов’язаних з Великою Вітчизняною війною та війною в Афганістані, збільшити видатки для зубопротезування ветеранам війни на 25% порівняно з 2011 роком, виконання норм щодо безплатного проїзду міськими та приміськими маршрутами та території області ветеранів, інвалідів, учасників бойових дій, членів сімей загиблих, сприяти проведенню заходів по військово-патріотичному вихованню молоді та військово-спортивних змагань, присвячених вшануванню пам’яті загиблих та померлих учасників бойових дій в Афганістані, забезпечити районні організації Спілки офісними приміщеннями та засобами зв’язку, створити всі умови для неухильного виконання ст.20 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».
      В ході обговорення Меморандуму члени правління обласної організації УСВА звернули увагу керівництва області на цілий ряд питань, що стосуються соціального захисту ветеранів, інвалідів, членів сімей загиблих і померлих, на які голова облдержадміністрації В. А. Хоптян дав відповідні доручення своїм заступникам.
Василь КОГУТ,
перший заступник голови
Тернопільської обласної організації УСВА.

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.