" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Святкували і діти, і дорослі Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41165529 Відвідувачів
Міністерство оборони
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Укрінформ
Святкували і діти, і дорослі Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageЧудово відзначили зимові свята і юні, і дорослі члени родин учасників бойових дій і воїни-інтернаціоналісти.
30 дітей з сімей учасників бойових дій та родин загиблих і померлих військовослужбовців побували на губернаторській ялинці в обласному академічному українському музично-драматичному театрі  імені Т. Г. Шевченка. Ніхто не залишився без солодких подарунків.
Перед початком вистави дітей привітав голова Чернігівської облдержадміністрації Володимир Хоменко. «Новий рік та Різдво – це улюблені з дитинства свята, коли ми чекаємо чудес і щиро віримо в силу добра»,  – сказав він і побажав дітям і їхнім батькам, бабусям і дідусям здоров’я, щастя та здійснення бажань.
А в Чернігівській міській організації УСВА зібралися бойові побратими, члени сімей загиблих  поспілкуватися, обговорити злободенні проблеми, намітити плани на 2012 рік. Підбиваючи підсумки роботи, члени міської організації УСВА відзначили, що значною подією в організації стало те, що члену Президії міської організації, голові комітету сімей загиблих у Афганістані військовослужбовців при Чернігівському обласному відділенні УСВА Ларисі Кожар  у міському конкурсі «Жінка року» присвоєно почесне звання «Берегиня 2011 року»,  вона стала лауреаткою обласного фестивалю-конкурсу «Жінка року-2011» як громадський діяч.
Член Президії міської організації УСВА, заступник голови обласного відділення УСВА Анатолій Кирилюк щиро, по-синівськи звернувся до присутніх і побажав здоров’я, довголіття, оптимізму, бадьорості, плідної праці з молоддю у вихованні справжніх патріотів Батьківщини.
Доброю традицією стало вітати членів організації з днем народженням.  1 січня народилися Володимир Бєляєв і Анатолій Кирилюк – учасники бойових дій, члени Президії міської організації УСВА. Ім вручили подарунки, лунали поздоровлення, пісні солістки філармонійного центру і міського Палацу культури Марини Потебні.
На святкових столах були смачні страви, солодощі, які приготували матері та жінки загиблих синів, чоловіків.
Особливу теплоту і щемливу ноту вніс виступ ансамблю «Щедрик» з участю студентів Чернігівського училища ім. Л. Ревуцького – Дар’ї Шевченко (племінниця загиблого в Афганістані Олега Шаповала), Олени Віленської,  Костянтина Булаша і  Ольги Хоменко, а також учасників ансамблю Тетяни Біляєвої, Антона Віровця, Максима Пирогова, Андрія Пустовойта, Олега Медвідя, Катерини Рамусь (керівник-викладач, диригент-хормейстер – Владислав Бойко).
У доброму настрої розходились учасники свята і від душі дякували його організаторам. Попереду нові зустрічі і підготовка до ювілею – 25-річчя міської організації УСВА.


Світлана ШАПОВАЛ,
голова комітету сімей загиблих військовослужбовців
при Чернігівській міській організації УСВА.

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.