" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Афганці відновили свою партію. Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41062906 Відвідувачів
Боевое Братство
Урядовий портал
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Афганці відновили свою партію. Надрукувати Надіслати електронною поштою
shturmvr1.jpg   Ветерани війни в Афганістані, що були ініціаторами та учасниками масштабного протесту під стінами парламенту 20 вересня минулого року, що закінчився штурмом приміщення Верховної Ради, відновили свою партію.
    Рішення  про відновлення Союзу ветеранів,інвалідів,афганців та чорнобильців «СВІЧА»,було оголошено сьогодні у Києві, на розширеному засіданні Правління  Української Спілки ветеранів Афганістану.
    За словами голови Української Спілки ветеранів Афганістану Сергія Червонописького, «афганці» не бачать сьогодні в парламенті жодної політичної сили, яка б ефективно, та в повній мірі, представляла і захищала інтереси ветеранів, учасників бойових дій, інвалідів та чорнобильців, усіх, хто самовіддано виконував свій обов’язок перед вітчизною.
    «Ми надіялись, що уже своє відвоювали. Тому до останнього використовували усі,так би мовити,мирні можливості для захисту інтересів як афганців, так і усіх інших соціально не захищених категорій населення. Та влада нас не чує. І не тільки нас, вона глуха до всього українського народу»!
    Сказав, коментуючи рішення про відновлення партії С.Червонописький.
    «Нас не пускали до Верховної Ради, щоб ми могли сказати все, що думаємо народним обранцям дивлячись у вічі. Нас зупиняли загонами спецпризначення, та закривали двері Верховної Ради на металеві засови?  Тоді ми зайдемо туди законним чином і ніхто нам не завадить! Але зайшовши в Верховну Раду, ми вкажемо на вихід усім, хто там дуже засидівся, що аж забув для чого його обирав народ».
Прес-служба УСВА.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.