" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Стало доброю традицією Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41068431 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Урядовий портал
Укрінформ
Міністерство оборони
Стало доброю традицією Надрукувати Надіслати електронною поштою
dsc00334.jpgЩорічні зустрічі керівництва Львівської облдержадміністрації з представниками Львівської обласної організації Української Спілки ветеранів  Афганістану стали доброю традицією.
Саме на таких зібраннях щоразу узгоджуються проблемні питання щодо безоплатного проїзду «афганців» у міському транспорті, забезпечення інвалідів війни автомобілями, бюджетної підтримки щодо оплати комунальних послуг, телефонів, ремонту приміщень. Проведення заходів військово-патріотичного виховання молоді, подальшого функціонування спеціального фонду щодо реагування на нагальні  потреби  (придбання медикаментів, оперативні втручання, похорони) тощо.
За визнанням голови Спілки  Михайла Магеровського, в обласній та районних державних адміністраціях, в їхніх профільних управліннях, призначені відповідальні особи, які власне і провадять роботу за вище переліченими напрямками. Інше питання, що не завжди вдається в повному об’ємі надати допомогу учасникам бойових дій, а через брак коштів суттєво покращити їхнє соціальне забезпечення.
Не є осторонь афганських проблем і нинішнє керівництво Львівської ОДА. Її очільник Михайло Костюк закликав учасників бойових дій повідомляти напряму про недоліки у роботі державних органів, установ  та організацій, які зобов’язані активно працювати із ветеранами. Адже хіба можна відмовляти у лікуванні, належному обслуговуванні людині, яка пройшла через горнило Афганістану? На його переконання, ветерани повинні завжди відчувати піклування з боку посадовців, їхнє розуміння та підтримку.
Михайло МАГЕРОВСЬКИЙ,
голова Львівської обласної організації УСВА.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.