" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - В області вшановують учасників бойових дій на території інших держав Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41063030 Відвідувачів
Боевое Братство
Урядовий портал
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
В області вшановують учасників бойових дій на території інших держав Надрукувати Надіслати електронною поштою
vinnyca2.gifНапередодні 23-ї річниці виведення  військ з Афганістану керівництво Вінницької  області зустрілось з воїнами-інтернаціоналістами. Голова облдержадміністрації Микола Джига наголосив: «Ми віддаємо глибоку шану синам нашої Вітчизни, які в різних гарячих точках світу виконували  інтернаціональний обов’язок . Чимало не повернулося з епіцентрів конфлікту, ми схиляємо голови перед ними, а тим, хто вижив – наша шана і повага за героїзм. На Вінниччині проживають 3600 воїнів-інтернаціоналістів, з них – 490 інвалідів, – зазначив Микола Джига. – Живими з Афганістану не повернулись 142 наших земляки».
Влада зобов’язана оточити таких людей і їх сім’ї увагою і турботою, переконаний голова облдержадміністрації. Налагодження відкритого діалогу між владою та ветеранськими «афганськими» організаціями відзначив голова обласної організації УСВА  Петро Кирилишин.
Нещодавно обласна державна адміністрація та облрада домовилися з цією організацією про співробітництво з метою забезпечення соціальних гарантій ветеранам Афганістану, підписавши відповідну угоду.
Звертаючись до учасників бойових дій, які взяли участь в урочистих зборах, Микола Джига подякував за активну громадську позицію та запевнив, що органи влади і надалі підтримуватимуть воїнів-інтернаціоналістів. Він підкреслив: «Незважаючи на суспільну увагу, ви заслуговуєте безсумнівно набільше. Ми робимо усе для того, щоб в регіоні була стабільність і ви також відчували це».
Традиційно з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав ветеранів-інтернаціоналістів нагородили відзнаками.
Прес-служба Вінницької облдержадміністрації.
dsc_0081.jpg
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.