" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Сім'ї воїнів-інтернаціоналістів отримали квартири. Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41012126 Відвідувачів
Урядовий портал
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Сім'ї воїнів-інтернаціоналістів отримали квартири. Надрукувати Надіслати електронною поштою
kvartirykiev.jpg    16 лютого 2012 р. в Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбувся урочистий прийом голови міськдержадміністрації з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій в зарубіжних країнах та 23-ї річниці виведення радянського військового контингенту з території республіки Афганістан.
    В урочистостях брали участь Голова УСВА Сергій Червонописький, члени сімей військовослужбовців, які загинули в Афганісані та іншіх країнах на чолі з Головою Ради Алою Шиповою,  Герої Радянського Союзу Іван Селіфонов і Валерій Грінчак, ветерани Великої Вітчизняної і афганської війни з усіх районі м.Києва.
    Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов вручив нагороди, відзнаки та 7 повідомлень на отримання квартир у Києві сім’ям воїнів-інтернаціоналістів та ветеранам війни в Афганістані.
    «Ми можемо змінити наше ставлення до історії, до тих чи інших політичних рішень або вчинків, але наше ставлення до подвигу співвітчизників, які жертвували своїм здоров’ям та навіть життям на фронтах, – не зміниться ніколи. І вони безумовно заслуговують на пошану та піклування як з боку влади, так і всього суспільства», – зазначив Олександр Попов.
    Через прийняття Верховною Радою Закону про підтримку будівельної галузі, який звільнив забудовників від пайового внеску до 2013 року, столиця втратила можливість надавати безкоштовні квартири. Однак, навіть попри втрату джерела отримання соціального житла, київська влада віднайшла можливість надати квартири тим, хто їх найбільше потребує.
    «Підписавши Меморандум, ми взяли на себе додаткові зобов’язання, окрім тих, що прийняті на рівні держави. І звичайно це передбачає додаткові фінансові зобов’язання. Однак ми розуміємо всю необхідність підтримки сімей загиблих та інвалідів-афганців. Ми не можемо зволікати, обіцяючи, що завтра буде краще. Наше завдання – робити усе можливе уже сьогодні», – підкреслив Голова КМДА.
    У 2012 році з бюджету Києва союзу на соціальні програми, що реалізовуються Київською міською організацією УСВА, виділено 206,4 тисячі гривень. Це втричі більше, аніж минулого року. Усім сім’ям загиблих в Афганістані запланована матеріальна допомога. Крім того, фінансування медичного забезпечення інвалідів-афганців збільшилось на 24%.
    З тим, щоб проконтролювати виконання Меморандуму, при КМДА створено Консультаційну раду з питань соціального захисту, до складу якої входять представники Київської міської організації УСВА.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.