" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Вшанування учасників бойових дій у Голосіївського району Києва Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41146380 Відвідувачів
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Укрінформ
Боевое Братство
Вшанування учасників бойових дій у Голосіївського району Києва Надрукувати Надіслати електронною поштою
golosiyvskiy1.jpg15 лютого 2012 року члени Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Голосіївського району  Києва взяли участь в урочистих заходах з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 23-ї річниці виведення  військ з Афганістану.
Розпочалися вони о 10.15 з урочистого покладання квітів членами Спілки до Меморіального комплексу полеглих в Афганістані. Після цього ветерани взяли участь у громадській панахиді у Церкві Воскресіння Христового – Храмі-пам'ятнику жертвам Афганської війни.
О 12.00 у приміщенні Голосіївської районної державної адміністрації  був організований урочистий прийом. Членів Спілки привітав голова Голосіївської районної державної адміністрації Олександр Незнал. Воїни-інтернаціоналісти, матері загиблих, вдови офіцерів отримали почесні грамоти, подяки, матеріальну допомогу.
Під час заходу членами спілки було затверджено макет памятного знаку воїнам-інтернаціоналістам Голосіївського району м. Києва.
Після цього відбулася зустріч бойових побратимів у Будинку ветеранів Голосіївського району міста Києва. На завершення свята в Молодіжному центрі «Планета» відбулася урочиста концертна програма, присвячена Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав, які проходять службу та працюють у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Нікого з присутніх не залишили байдужим виступи учасників концерту і воїнів-«афганців», серед яких: начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін, голова ради ветеранів ВІКНУ полковник запасу Микола Дорохов, члени організації.
До Дня вшанування учасників бойових дій та території інших держав в закладах освіти та культури району членами Спілки та громадської організації «Наследники Победы» були проведені зустрічі з ветеранами Афганістану «Афган – біль наших душ», в бібліотеці «Чапаєва» та в ЦС ДЮК «Щасливе дитинство» - година пам’яті «Історія афганської війни». Крім того, в бібліотеці ім. М. Стельмаха працює книжкова виставка-вшанування «Голову схиліть в скорботі вічній за тих, кого убив Афганістан, чиї він душі ранив і скалічив». У бібліотеці «Деміївська» представлена тематична полиця «Що ти знаєш про мій біль?».
Цікаво та змістовно пройшла на початку тижня презентація у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка фотовиставки: «Учасникам бойових дій на території інших держав присвячується…».

Петро МЕХЕД,
головний редактор  «Бойові побратими».
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.