" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - У Рівному змагалися діти Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41090484 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Боевое Братство
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Міністерство оборони
У Рівному змагалися діти Надрукувати Надіслати електронною поштою
rivne2012.jpg     На базі ДЮСШ № 3 в Рівному відбувся  відкритий традиційний міжобласний турнір з плавання серед дітей 2000 – 2003 р. н., присвячений 23-ї річниці виводу військ з Афганістану. На  урочистому відкритті  турніру виступив голова Рівненської міської організації УСВА (РМО УСВА)  Сергій Зінич, який побажав всім учасникам змагань віри в перемогу на голубих доріжках басейну.
     На протязі двох днів понад двісті спортсменів з Рівного, Луцька і Трускавця змагалися за звання чемпіонів і призерів в запливах на 100 метрів  вільного стилю, брасу, на спині, батерфляй, комплексного і комбінованого плавання.
     Серед дітей 2000 р. н. абсолютними чемпіонами і призерами стали: Надія Самойлова, Анастасія Мігаль, Ірина Гаврилюк, Максим Парфенюк, Богдан Кошиль та Сергій Адамець (м. Рівне).
     Серед дітей 2001 р. н. – Анастасія Мацюрак (м. Трускавець), Тетяна Дубовикова, Юлія Матюхіна, Леонід Півень, Владислав Іванов та Владислав Позняковський ( м. Рівне).
     Серед юних спортсменів 2002 р. н. – Артем Бондар, Роман Мельник, Назар Шевчук, Анастасія Данілович, Вікторія Вознюк і Анастасія Поліщук ( м. Рівне).
     А найкращими серед наймолодших учасників змагань стали сестри Ольга і Юлія Ярмолюк, Оленка Горбатюк, Юрій Верхотуров, Олександр Ференчук (м. Рівне) та Юрій Грейда (м. Луцьк).
     Всі чемпіони і призери турніру були нагороджені грамотами і медалями відповідних ступенів.
     Організатори змагань щиро вдячні приватним підприємцям Лесі і Миколі Романюкам, Олегу і Людмилі Царук, директору Рівненського філіалу ТОВ «Мультиплекс – холдинг» Марії Шульган і представнику РМО УСВА Наталії Самойловій за допомогу у проведенні міжобласного турніру з плавання.


Урок мужності

     З нагоди Дня захисника Вітчизни в Рівненській загальноосвітній школи   № 8 були проведені уроки мужності серед старшокласників, за участю воїнів-«афганців» Вадима Вороніна і Володимира Брижицького.
     Ветерани  Афганської війни розповіли школярам  про службу в Афганістані.
     Володимир Брижицький   служив в Кабулі з 1985 по 1987 рік на посаді начальника радіостанції  в  ОП РУГШ. За зразкове виконання службових обов’язків старший прапорщик Брижицький був нагороджений медалю «За бойові заслуги».  А в 66-й Джелалабадській  бригаді проходив службу в той час командиром взвода старший лейтенант Вадим Воронін.  За відвагу проявлену в боях він був відзначений орденом Червоної Зірки.
     Нині Вадим Воронін і Володимир Брижицький знаходяться на пенсії, але активно живуть життям міської «афганської» організації. Приймають участь у  військово-патріотичних заходах, які проходять в спілці, в тому числі і проводять зустрічі і з школярами і студентами в учбових  закладах міста, щоб молодь не забувала про подвиг  воїнів-«афганців».

Прес-служба РМО УСВА.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.