" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Співпраця в дії Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41090118 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Боевое Братство
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Міністерство оборони
Співпраця в дії Надрукувати Надіслати електронною поштою
dsc00151.jpg    Підписавши Угоду між Бобринецькою районною державною адміністрацією, Бобринецькою районною радою та Бобринецькою районною організацією УСВА (Кіровоградська область) про співпрацю в грудні місяці минулого року, учасники домовленості вирішили не займатися масовим афішуванням цього заходу а перейти до конкретної співпраці.
    Напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав актив Бобринецької районної організації УСВА  відвідав могили та сім’ї загиблих в Афганістані. Районна державна адміністрація  виділила спонсорську, грошову допомогу матерям загиблих в Афганістані і надала транспорт для проведення зазначеного заходу. Відвідували також сім’ї і могили загиблих голова Бобринецької районної державної адміністрації Л. Г. Кравченко і голова Бобринецької районної ради І. В. Танасієнко.  На місцях відбулася конструктивна розмова з головами сільських рад. Рідні загиблих зустрічали керівників району,  дякуючи за матеріальну допомогу, увагу та вирішення їхніх проблем.
    До 23-ї річниці виведення військ з Афганістану актив районної організації УСВА провів зустрічі в учбових закладах з школярами, члени правління  відвідали інтернаціоналістів-інвалідів міста Бобринця.
    Цього року всі заходи по організації та проведенню відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав взяла на себе районна державна адміністрація. В міському центрі дозвілля молоді 15 лютого, при переповненому залі, відбулося вшанування інтернаціоналістів. Воїнів-«афганців» вітали керівники району та міста, міжрайонний військовий комісар, голова районної організації УСВА. Активістам районного осередка УСВА були вручені почесні грамоти, подяки та медалі. Присутній на заході матері загиблого Ігоря Чабанюка, Ганні Дмитрівні інтернаціоналісти вручили квіти. Концертна програма була наповнена піснями на військову тематику. Присутні гаряче аплодували артистам згадуючи грізні роки молодості.
  По закінченню концерту відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку загиблим воїнам-«афганцям» в парку ім. Кропивницького. Цього ж дня в Свято-Миколаївській церкві міста Бобринця відбулася поминальна панахида по загиблим.
Микола ТОСІК,   
голова Бобринецької районної організації УСВА.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.