" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Фінансова підтримка ветеранських організацій Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41253913 Відвідувачів
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Міністерство оборони
Урядовий портал
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Фінансова підтримка ветеранських організацій Надрукувати Надіслати електронною поштою
Кабінет Міністрів України своєю постановою затвердив Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті на фінансову підтримку громадських організацій інвалідів та ветеранів, заходи з відвідування військових поховань і військових пам’ятників та з увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941–1945 років.
У документі зазначається, що головним розпорядником бюджетних коштів є Мінсоцполітики, а відповідальним виконавцем бюджетної програми — Державна служба з питань інвалідів та ветеранів.
У постанові визначені цілі, на які спрямовуються такі бюджетні кошти. Серед них — здійснення заходів, передбачених статутами громадських організацій, зокрема щодо соціального захисту інвалідів та ветеранів.
Так, передбачається відшкодування на загальну суму 3 млн гривень у 2012 році інвалідам із числа громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, витрат на лікування, придбання ліків, виробів медичного призначення.
Передбачені бюджетні кошти й на організацію заходів з увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні, проведення урочистих зустрічей з Героями Радянського Союзу, Соціалістичної Праці, повними кавалерами ордена Слави, чотирьох і більше медалей
«За відвагу», а також відвідування групами ветеранів військових поховань і військових пам’ятників.
Визначено порядок використання бюджетних коштів на матеріальне заохочення працівників громадських організацій, оплату відряджень, випуск періодичних, довідкових, інформаційних та методичних видань з питань соціального захисту та реабілітації інвалідів та ветеранів тощо.
Володимир ЧІКАЛІН,
«Народна армія»
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.