" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Спартакіада допризовної молоді Каховки Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41078091 Відвідувачів
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Міністерство оборони
Спартакіада допризовної молоді Каховки Надрукувати Надіслати електронною поштою
img_7009.jpg    В рамках заходів щодо підготовки юнаків до служби в лавах Збройних Сил України та з нагоди відзначення в Україні у 2012 році Року спорту та здорового способу життя 3 квітня 2012 року на стадіоні «Олімпійський» відбулась традиційна Спартакіада допризовної молоді серед збірних команд загальноосвітніх шкіл міста.
    Ці змагання входять до програми міської Спартакіади школярів. Організаторами заходу стали відділи освіти і у справах сім»ї, молоді та спорту Каховської міської ради при підтримці Каховського товариства воїнів-інтернаціоналістів. За ініціативою організації воїнів-інтернаціоналістів з цього року змагання Спартакіади допризовників присвячуються пам’яті загиблого воїна-інтернаціоналіста Юрія Михайлюка. Також товариством був заснований почесний перехідний Кубок ім. Ю. Михайлюка для нагородження команди-переможця.
В цьогорічній Спартакіаді взяли участь п»ять збірних команд загальноосвітніх навчальних закладів нашого міста, складені з учнів старших класів. Перед початком змагань в урочистій обстановці було піднято Державний прапор України, а учасників привітали організатори заходу та почесні гості – представники Каховського міського товариства воїнів-інтернаціоналістів, учасники бойових дій на чолі з керівником організації Олександром Назарком та Олександром Знаменським.
    Змагалися майбутні воїни з чотирьох видах спорту: біг на 100м і 3000м, підтягування на високій перекладині та метання гранати на дальність. За підсумками змагань, у напруженій боротьбі (лише за додатковими показниками) у загальнокомандному заліку чемпіоном Спартакіади стала збірна команда ЗОШ № 1 (директор Пендальчук В. М.) у складі: Анатолія Юхненко, Дмитра Корсуна, Юрія Ушакова, Сергія Мальченка, Євгена Єгорова та керівника команди Чуприни О. О.
    На другому місці – команда Каховської гімназії (директор Амєліна О. О.): Дмитро Кравченко, Сергій Пічевський, Владислав Попов, Ігор Жученко, Денис Коржинський, яких до змагань готував Єрастов А. Д.
    Третіми у загальному заліку стали допризовники ЗОШ № 3 (директор Макаров О. М.): Богдан Цвілих, Микола Микитенко, Артем Правура, Олексій Трофименко, Микола Закревський та керівник команда Єрастов А. Д. Далі у турнірній таблиці команди розташувалися у такому порядку – ЗОШ № 6 та ЗОШ № 4.
prizeryspartakiady2012.jpg
    Команда-переможець була нагороджена дипломом та почесним перехідним Кубком ім. Ю. Михайлюка, а учасники – дипломами та медалями. Команди–призери нагороджені дипломами та медалями від організаторів.
    У особистому заліку з багатоборства кращі результати показали:
    І місце – Анатолій Юхненко (ЗОШ № 1);
    ІІ місце – Ігор Жученко (Гімназія);
    ІІІ місце – Євген Головін (ЗОШ № 4).
    Їх було відмічено медалями і дипломами відповідних ступенів.
    Змагання спартакіади стали добрим екзаменом з фізичної підготовленості нашої молоді до служби в армії. На жаль, не всі навчальні заклади міста, зокрема СЗОШ № 2 та ЗОШ № 5, відповідально віднеслись до участі у Спартакіаді, яка є не тільки заходом направленим на фізичну підготовку учнів, а й має велике значення у патріотичному вихованні молоді, як майбутніх захисників Вітчизни.
    За підсумками міської Спартакіади буде сформована збірна команда міста, яка 27 квітня візьме участь у обласній Спартакіаді допризовної молоді, що відбудеться у Каховці на стадіоні «Олімпійський». Бажаємо нашім хлопцям успіху на обласних змаганнях.

Олександр ЗНАМЕНСЬКИЙ.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.