" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Турнір пам’яті Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41093949 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Боевое Братство
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Міністерство оборони
Турнір пам’яті Надрукувати Надіслати електронною поштою
koropci2012small.jpg    17 квітня в  Коропці, що на Тернопільщині, відбувся X ювілейний традиційний турнір з футболу серед ветеранів, присвячений пам’яті загиблих на Афганській війні Петра Бадицького, Дмитра Ступ’яка і Андрія Куриляка.
  Підтримати команди прийшли жителі Монастириського району, серед яких було чимало ветеранів Афганської війни, учасників миротворчих операцій, учнів середньої школи та професійно-технічного училища, ліцеїсти Коропецького військового ліцею.
   Урочисто відкрив футбольний турнір голова Монастириської районної державної адміністрації Іван  Білик, який вручив кожній команді по футбольному м’ячу. Голова Тернопільської обласної організації УСВА Сергій Лісовий подякував організатору змагань  Дмитру  Калиняку за багаторічну співпрацю та нагородив його  медаллю УСВА  « За заслуги» третього ступеня, а також подарував колективам Коропецької середньої школи і професійно-технічного училища № 34 книги спогадів ветеранів-«афганців» з Тернопільщини  « Обпалені війною»  та привітав вітальним листом з днем народження голову Монастириської районної організації УСВА Ігоря Сендзіка. У своєму виступі він  побажав, щоб  матчі турніру пройшли цікаво, а перемогу здобула краща команда.
   Азартну і безкомпромісну боротьбу на полі продемонстрували всі команди. Переможцем турніру  стала команда Монастириського району, якій і було вручено іменний Кубок, усім учасникам турніру вручено грамоти та пам’ятні  відзнаки. Голова обласної організації УСВА С. Лісовий подякував усім  спортсменам за участь у турнірі, а глядачам за активну підтримку.
Василь  КОГУТ,
перший заступник голови
Тернопільської обласної організації УСВА.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.