" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Допомога ветеранам війни Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41063965 Відвідувачів
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Міністерство оборони
Допомога ветеранам війни Надрукувати Надіслати електронною поштою
    Відповідно до розпорядження голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова ветерани війни та жертви нацистських переслідувань з нагоди відзначення 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні отримають одноразову адресну матеріальну допомогу. Про це повідомили у відділі інформаційного забезпечення управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації апарату виконавчого органу КМДА.
    Відповідно до підписаного документа, кошти будуть виділені за рахунок міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» на 2011-2015 роки у такому розмірі: 1500 грн — особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною; 1000 грн — особам, які брали участь у героїчній обороні Києва та яким встановлено статус «учасника народного ополчення». 1000 грн отримають інваліди війни І групи, у тому числі воєнних конфліктів та малолітні в'язні концентраційних таборів, гетто та інших місць примусового тримання; 900 грн — інваліди війни II групи, зокрема воєнних конфліктів та з числа малолітніх в'язнів концентраційних таборів, гетто та інших місць примусового тримання; 800 грн — інваліди війни III групи, зокрема воєнних конфліктів та з числа малолітніх в'язнів концентраційних таборів, гетто та інших місць примусового тримання.
    500 грн нарахують учасникам бойових дій, колишнім неповнолітнім в'язням концентраційних таборів, гетто, інших місць примусового тримання; по 200 грн — вдовам Героїв Радянського Союзу; членам сімей загиблих військовослужбовців та дружинам (чоловікам) померлих інвалідів війни, учасників бойових дій, жертв нацистських переслідувань, учасників війни, які за життя були визнані інвалідами, та учасникам війни; учасникам війни, а також колишнім в'язням концентраційних таборів, гетто та інших місць примусового тримання.
    Слід зауважити, що одноразова допомога, яка не була своєчасно виплачена громадянам через не залежні від них причини, у разі смерті цих громадян виплачується членам сімей померлих. А особам, які одночасно належать до кількох категорій ветеранів війни, надається одна допомога у більшому розмірі.
  «Народна Армія»
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.