" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Турнір з карате на честь Володимира Горшкова Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41068491 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Урядовий портал
Укрінформ
Міністерство оборони
Турнір з карате на честь Володимира Горшкова Надрукувати Надіслати електронною поштою
gorshkov2012.jpg     29 квітня у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою відбувся традиційний турнір з карате на кубок ветерана Афганської війни Володимира Горшкова, який загинув при виконанні службового обов’язку в УбОЗ у Волинській області.
    На урочистому відкритті змагань виступили секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт, голова Волинської обласної організації УСВА Григорій Павлович, заступник начальника облспорткомітету Андрій Мороз.
    – Цей турнір обласна організація ветеранів війни в Афганістані проводить вже п’ятнадцятий раз і буде проводити стільки, скільки буде існувати «афганський» рух на Волині, – зазначив у своєму виступі перед учасниками турніру директор військово-спортивного клубу «Тайфун» Юрій Мельник.
    Організатори змагань, рідні та друзі Володимира Горшкова відвідали могилу, де поклали квіти до пам’ятника і хвилиною мовчання вшанували світлу його пам’ять.
    Повернувшись з лав Радянської Армії, В. Горшков заснував в обласному центрі «Клуб юного десантника», де готував юнаків до служби в армії. Також Володимир був одним з перших, хто пропагував карате на Волині.
    У змаганні взяли участь спортивні клуби міста Луцька і області. У командному заліку перше місце виборола команда «Любарт» (тренер – О. О. Крисько),  друге місце  посіла команда «Динамо» ( тренер – С. О. Трикоз), трете – команда ВСК «Тайфун» Волинської обласної організації УСВА.

Прес-служба Волинської
обласної організації УСВА.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.