" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Шкільний турнір з волейболу Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41066192 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Укрінформ
Міністерство оборони
Шкільний турнір з волейболу Надрукувати Надіслати електронною поштою
 102_0848.jpg   Днями у спортивному залі Тисменицької спеціалізованої школи з поглибленим вивченням окремих предметів Івано-Франківської області відбувся традиційний шкільний турнір з волейболу присвячений пам’яті загиблих тисменичан в Афганістані.
    Районна організація Української Спілки ветеранів Афганістану, котру очолює кавалер ордена «За заслуги» третього ступеня і медалі «За відвагу» депутат районної ради Дмитро Сатур, проводили спортивні турніри пам’яті загиблих тисменичан в Афганістані серед дорослих, то учасниками шостого турніру стала школярська молодь. Голова спілки виступив його ініціатором та спонсором.  Щоб потрапити до фіналу школярі готувалися наполегливо. Після відбіркових ігор боротьбу за нагороди продовжили команди 6-Б, 7-В, 8-А та 9-А класів.
     Учасників змагань вітали вчитель фізики Богдан Кіндрат,  голова депутатської комісії  молоді і спорту міської ради Наталія Сворак,  голова районної організації УСВА Дмитро Сатур. Урочистості з нагоди відкриття турніру розпочали ведучі – дев’ятикласниці Марія  Кучер,  Христина  Ковбас  та восьмикласниця  Ірина Парашин. В своїй промові  Дмитро Сатур зазначив, що вшановуючи пам'ять наших земляків ми віддаємо належне їм, і такими турнірами дорослі намагаються розвивати в школярської молоді почуття патріотизму, вшанування пам’яті тих, хто віддав своє життя за наше майбутнє. Він побажав, аби молоде покоління ніколи не знало, що таке війна і які наслідки залишає вона після себе.
    Пам'ять загиблих тисменичан в Афганської війні вшанували хвилиною мовчання. Слід відзначити, що фінальні ігри, які пройшли 12 квітня, відбувалися у цікавій, напруженій боротьбі. Незважаючи на юний вік, учасники турніру проявили  майстерність і волю до перемоги, граючи до останнього м'яча.  
   Справжню  насолоду для уболівальників приніс перший фінальний поєдинок між командами 6-Б та 7-В класу де перемогу здобули останні. Нагороджені медалями за перше та друге місця.
   Окрасою турніру став фінальний поєдинок, де розігрували перехідний кубок школи волейболісти 8-А і 9-А класів. Перше місце вибороли дев’ятикласники. Переможці отримали  перехідний кубок, а володар другого місця медалі.  Фіналісти та педагогічний колектив нагороджені грамотами Української Спілки ветеранів Афганістану.
   За допомогу в проведені турніру велика вдячність вчителям фізичного виховання Оксані  Рашков, Галині Фицик, Романі Волосянчуку.
Оксана САКОВСЬКА.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.