" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Співали про опалених війною Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41117864 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Урядовий портал
Боевое Братство
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Співали про опалених війною Надрукувати Надіслати електронною поштою
img_3500.jpg     На базі Горностаївського РБК відбувся уже всьоме обласний конкурс військово-патріотичної пісні «Опалені війною», в якому взяли участь  колективи і вихованці з усіх куточків Херсонщини.
     Гостями фестивалю були воїни-інтернаціоналісти, у виконанні яких прозвучали патріотичні пісні, серед них неодноразовий учасник конкурсу Захар Костров з Великолепетиського району, вихованка дитячої зразкової вокальної студії « Ластівочка» Горностаївського РБК Анжела Манан.
     Колективи та виконавці провели кропітку роботу з підбору репертуару військово-патріотичного спрямування, зокрема на «афганську» тематику. Виконавський рівень конкурсантів був досить високий, тому журі було не так просто визначити переможців. У віковій категорії від 13 до 17 років найкращою визначено Анастасію Фролову з Нової Каховки, серед вокальних колективів лідирував ансамбль «Усмішка» з Нижньосірогозького  РБК. У віковій категорії  18-35 років найвдаліше виступив ансамбль української пісні «Мрія» Великолепетиський РБК, жіноче вокальне тріо «Хвиля» з Генічеського району.
     Гран-прі вручено Антоніні Потужній з Цюрупинського центру культури та дозвілля, а перше місто посіла Ольга Гавриленко з Каховського міського Палацу культури.
     У старшій віковій категорії першими у номінаціях стали народний вокальний ансамбль військова-патріотичної пісні «Береза» Херсонського обласного Палацу культури, квартет «Любисток» зі Скадовського району. Серед виконавців кращою визнано Олену Скотникову з Генічеського району.
     Окремо за патріотичне ставлення і популяризацію творів військової тематики нагороджено мішаний вокальний ансамбль «Жайвір» з Горностаївського  району, хор «Ветеран» Цюрупинського центру культури та дозвілля.
     Суттєвим внеском в організацію пісенного свята стала допомога співзасновника фестивалю – Херсонської обласної організації УСВА і Всеукраїнської громадської організації «Закінчимо війну», які придбали для переможців цінні подарунки.

В.АФАНАСЬЄВА,
начальник відділу культури
і туризму райдержадміністрації.

img_3512.jpg IMG_3532.jpg
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.