" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41123724 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Боевое Братство
Міністерство оборони
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Надрукувати Надіслати електронною поштою
Всеукраїнський збір «афганців» затвердив Маніфест своєї партії.

    2 червня, в Києві відбувся Всеукраїнський збір воїнів-інтернаціоналістів,  організатором якого виступила  Українська Спілка ветеранів Афганістану.  Участь у заході взяли делегації з усіх регіонів України.
    Чіткими строєм «афганці» пройшли від меморіального комплексу Пам’ятника полеглим в Афганістані до місця проведення збору на території  Національного музею історії Великої Вітчизняної війни. Збір розпочався Гімном України та хвилиною мовчання в пам'ять загиблих бойових побратимів.  Більше трьох тисяч  «афганців» обговорили економічну та політичну ситуацію в Україні, висловили свої думки щодо майбутнього. Результатом обговорення стало прийняття на зібранні Маніфесту Партії ветеранів Афганістану.
    «Ми, ветерани, які пройшли горнило війни в Афганістані, учасники бойових дій на території інших держав, ветерани військової служби і  силових структур, не байдужі громадяни з активною життєвою позицією, створили  НАШУ ПОЛІТИЧНУ ПАРТІЮ і   йдемо на вибори до Верховної Ради та до рад усіх рівнів, для того, щоб покласти край політичній корупції, беззаконню та занепаду і вивести Україну на шлях нормального розвитку та процвітання в ім’я народу» - говориться в затвердженому «афганцями» документі.


    «Партія ветеранів Афганістану та нова сила, що об’єднає усіх, хто хоче жити за ЗАКОНОМ, хто сповідує принципи СПРАВЕДЛИВОСТІ та МОРАЛІ, для кого слова ВІТЧИЗНА та ОБОВ’ЯЗОК мають глибокий зміст. Ми закликаємо всіх, хто бажає змін, стати з нами плечем до плеча, в одному строю, для спільних рішучих дій по спасінню нашої держави, нашого спільного майбутнього та майбутнього наших дітей!»


    На вибори до Верховної Ради, Партія ветеранів Афганістану, йтиме як самостійна політична сила.

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.