" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Зустріч ветеранів-прикордонників Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41084660 Відвідувачів
Укрінформ
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Боевое Братство
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Міністерство оборони
Зустріч ветеранів-прикордонників Надрукувати Надіслати електронною поштою
dsc_00071.jpg      У Вінниці відбулася зустріч ветеранів десантно-штурмової маневрової групи Термезського прикордонного загону Червонопрапорного Середньоазіатського прикордонного загону.
     Ініціатором та організатором зустрічі виступив голова спілки учасників бойових дій в Афганістані  Вінниці Анатолій Перебетюк, який проходив службу в цьому підрозділі фельдшером (1986-1988 роки). В гості завітали ветерани прикордонних військ з Одеси, Запоріжжя, Одеської, Донецької, Харківської, Кіровоградської, Черкаської областей і з Белгорода (Російська Федерація).
     Вони  відвідали лазерне шоу найбільшого в Європі річкового фонтану Roshen, їх привітали голова обласної спілки ветеранів війни в  Афганістані Петро Кирилішин і ветерани-прикордонники – Геннадій Копчук, Іван Бандура, Олександр Цимбалюк. Вшановуючи пам’ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів і ветеранів Великої Вітчизняної війни ветерани-прикордонники  відвідали обласний музей Афганської війни, поклали квіти до пам’ятників загиблим під час Великої Вітчизняної і Афганської воєн. В програмі перебування на Вінниччині було відвідування музею-садиби видатного вченого, основоположника військово-польової хірургії Миколи Івановича Пирогова, де співробітники музею провели детальну інформативну екскурсію по садибі з відвідуванням усипальниці. Вони також відвідали розташування фашистської ставки «Вервольф».
     Ветерани Термезської ДШМГ покидали Вінницю переповнені враженнями від побаченого та з вдячністю за гостинний прийом вінничан.
Прес-служба Вінницької обласної
спілки ветеранів війни в Афганістані.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.