" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Привіт, «Звенигоро», привіт! Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41084919 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Боевое Братство
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Міністерство оборони
Укрінформ
Привіт, «Звенигоро», привіт! Надрукувати Надіслати електронною поштою
dsc_1354.jpg     У дитячо-юнацькому оздоровчому закладі «Звенигора», що на Черкащини відбулося дитяче свято – День відкриття першої табірної зміни.
     Для них військовослужбовці з навчального центру Державної прикордонної служби (смт Оршанець) підготували показовий виступ з елементами рукопашного бою та концерт вокальної групи «Оршанець». Чи не найбільше дітям припав до вподоби прикордонний службовий пес та військова техніка з музею хутора Шампань, яку потурбувався доставити у хлипнівський табір заступник голови районної спілки ветеранів Афганістану Олег Бойко. Табірці мали нагоду теж постріляти з бойової та учбової зброї. Усьому дійству передував вдалий святковий концерт, підготовлений за лічені дні дітьми і вихователями.
     На свято завітали голова районної ради Валентин Мельничук, заступник голови райдержадміністрації Руслан Каюк і директор Центру продажу та обслуговування клієнтів страхової компанії «Провідна» в місті Звенигородці Віктор Кармазін.  Гості з району побажали дітям гарного відпочинку у оновленій здравниці, ситих обідів, корисних екскурсій і романтичних вечірніх вогнищ у мальовничій хлипнівській місцині.
     Не залишилися діти із соціально незахищених категорійних і малозабезпечених сімей без подарунків – спортивний інвентар та 58 страхових полісів на період оздоровчої зміни вручив їм директор «Провідної». А ще дітвора ласувала свіжою полуницею із приватного виробничого підприємства «Сиріус» села Водяники.
     Значну допомогу в оздоровленні дітей надали керівники сільгосппідприємств і сільські голови.
     Отож, попереду у вихованців табору справжнє змістовне дозвілля з добре підготовленою програмою культурно-масових заходів та захоплюючими екскурсіями під патронатом Звенигородської районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану.

Олександр АНТОНЮК,
голова Звенигородської
районної організації УСВА.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.