" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - «Афганці» зустрілися з юними відпочивальниками «Здоров'я» Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41291166 Відвідувачів
Боевое Братство
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Укрінформ
Урядовий портал
«Афганці» зустрілися з юними відпочивальниками «Здоров'я» Надрукувати Надіслати електронною поштою
rikoshet.jpg Недавно у наших краях на запрошення Шепетівської організації ветеранів Афганістану побував гурт патріотичної військової пісні «Рикошет» з міста Ізмаїла, що на Одещині.
Спершу гурт виступив з благодійним концертом на вулицях міста. Його мешканці із захопленням, а то й зі сльозами на очах поринали у світ «афганської» пісні, яка щемом відлунювала у серцях кожного.
Згодом за сприяння та підтримки шепетівських ветеранів Афганістану, з метою героїко-патріотичного виховання підростаючого покоління, гурт «Рикошет» завітав з концертним виступом у дитячий табір відпочинку «Здоров'я», що розташований у селі Рудні-Новенькій. Діти оплесками сприйняли кожну пісню виконавців у військових одностроях. Також для них цікавим та змістовним було й саме спілкування з учасниками бойових дій в Афганістані.
Адже разом з гостями з Одещини у патріотичному заході взяли участь й воїни-інтернаціоналісти нашого краю, зокрема, голова Шепетівської організації ветеранів Афганістану Валерій Окорський, ветерани-«афганці» Микола Павлюк, Сергій Хом'як, Юрій Казмірчук.
До речі, учасник бойових дій в Афганістані Юрій Казмірчук є колишнім учнем школи в Рудні-Новенькій (де зараз знаходиться оздоровчий дитячий табір). Отож він коротко розповів про афганський період свого життя, про нелегкі бойові будні під час Афганської війни, події, під час яких за героїзм і мужність він був нагороджений орденом Червоної Зірки.
На завершення зустрічі воїни-«афганці» та дітвора табору «Здоров'я» як добрі друзі сфотографувалися на пам'ять. Адже таке єднання поколінь залишит слід надовго.

М. ПАВЛЮК,
член Шепетівської організації ветеранів Афганістану.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.